Sallie’s Restaurant & Snack Bar
Børnevenlige restauranter

Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Sallie’s Restaurant & Snack Bar

For et par uger siden besøgte vi Sallie’s Restaurant & Snack Bar som ligger i Albertslund. Vi havde bestilt bord, da vi af to andre omgange prøvede at komme uden bordbestilling, og der var der begge gange optaget. Jeg ved ikke, om det også er sådan på hverdage, men vi var der en lørdag.

Sallie’s Restaurant er indrettet i amerikansk stil, og menukortet er ligeledes med amerikanske retter og drikkevarer. Vi havde faktisk været der en enkel gang før, men det var et par år tilbage.

Personalet og modtagelsen

Vi blev pænt modtaget i restauranten og blev vist hen til vores bord. Tjeneren var smilende og imødekommende, og som William sagde, så virkede hun “børnevenlig” ;-)
Det ord har han nok hørt mig bruge et par gange i forbindelse med bloggen, eller når vi har talt sammen der hjemme. For os er det vigtigt, at det ikke kun er de voksne som bliver vel modtaget men også børnene, da vi kommer som en familie.

Restauranten

Sallie’s Restaurant & Snack Bar ligner både ude fra og i restauranten en ægte amerikansk diner. Væggene er udsmykket med gamle avisklip og amerikanske billeder og borde, stole og sofaer er også i denne stil. Det virker gennemført, og der var hyggelig musik og stemning i resturanten.

Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Maden

Menukortet på Sallie’s Restaurant & Snack Bar er spændende at gå ombord i. Igen er det hele holdt i amerikansk stil og udvalget er godt og tilpas stort.

William og Malte valgte begge Sallie’s BBQ ribs som er spareribs med pommes frites og coleslaw til. Søren og jeg valgte Sallie’s cheese burger + 1 x normale fries og 1 x fries med rosmarin og havsalt og så almindelig mayo og hvidløgsmayo.

Fra kortet med drikkevarer købte vi limonade med citron og rørsukker samt to banana shakes med flødeskum.

Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Børnenes mad var meget middelmådigt. Pomfritterne var okey, men spareribsene var næsten ikke til at spise. Kødet var sejt og næsten umuligt både at få af benene og for drengene at spise.

Vores mad var også en blandet fornøjelse, da noget af det var virkelig godt og andet af det virkelig dårligt!
Burgerbollen og selve fyldet var godt – men bøffen i burgeren var kedelig, tør og alt for kompakt. Det virkede som om, at alt saft og smag var presset ud af den, og det er helt ærlig en bøf, som jeg vil huske som meget ringe. Det var virkelig synd og ødelagde resten af burger-oplevelsen.

Nu til den gode del af maden…
Pomfritterne med rosmarin og havsalt var rigtig gode. Der var en tilpas mængde af rosmarin på pomfritterne, og jeg synes, det er en sjov idé at gøre lidt nyt ud af pomfritter. Dem kunne jeg godt finde på at lave selv her hjemme.

Limonaden var rigtig god og frisk, men det aller allerbedste var banan milkshaken. Det er den bedste banan milkshake, som jeg har fået og Søren var helt enig! Den var frisk med en skøn smag af banan, cremet, kold, sød og toppet med flødeskum. Den var så god, så vi måtte bestille en mere, da børnene også var vilde med den.

Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Min anmeldelse af Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Fint, sjovt og anderledes sted som helt sikkert er børnevenligt.
Venligt personale og hyggelig stemning.
Maden var som skrevet en blandet fornøjelse, da jeg var meget skuffet over bøffen i burgeren og børnenes kød – men helt modsat vældig begejstret over pomfritterne og drikkevarerne.

Vi kunne godt finde på at køre til Sallie’s Restaurant & Snack Bar efter pomfritter og milkshake, for det var godt. Men burgeren har jeg ikke lyst til at bestille igen. Den må de meget gerne skifte ud med en saftig og grillet bøf, så bliver det godt!

Hvis du har lyst til at læse flere af mine madanmeldelser – kan de ses her under børnevenlige restauranter.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar