Salat-skåle med kylling og ost
Salat

Salat-skåle med kylling og ost

Salat-skåle med kylling og ost

Jeg er her endnu, men som I sikkert har læst på Facebook eller Instagram, så har de sidste mange uger været præget af sygdom. Først fik William halsbetændelse, og så fik Malte en slem omgang influenza som endte med at tage 10 dage. Nu er de begge raske igen, (tør jeg skrive det) og foråret er på vej. Yes! Solen skinner og buskene og træerne i haven er ved at springe ud. Det er stadig lidt småkoldt, så de lune forårsdage har vi stadig i vente. Jeg glæder mig så meget til, at vi skal bruge tid i haven sammen. Så skal vi rydde op i vores skur efter vinteren, finde havemøblerne frem og plante grøntsager og blomster i haven.

Lige som jeg skrev i forrige uges indlæg, så har jeg ikke fået lavet så meget mad. Nætterne har været ret hårde, og Malte ville gerne have, at jeg var hos ham hele dagen. Det gjorde at ambitionerne for madlavningen blev ret små, og vi lavede enten noget nemt mad, eller også hentede vi maden udefra. En af de nemme retter som jeg lavede var denne opskrift på salat-skåle med kylling og ost. Bunden består af salatblade, som skal minde om en skål som er fyldt med en masse lækre grøntsager og kylling. Ved siden af var der salsa og creme fraiche – og på toppen revet cheddarost. Nem, hurtig og sund aftensmad, som jeg lige kunne overskue midt i “sygdoms-boblen” :-)

Salat-skåle med kylling og ost

Opskrift på salat-skåle med kylling og ost

650 g kyllingebrystfilet
Smør til stegning
Salt
0,5 tsk spidskommen
1 tsk paprika

Iceberg salat
Majs
Cherrytomater
0,5 rød peberfrugt
Persille
Cheddarost
Creme fraiche 18%
Salsa

Fremgangsmåde

Skær kyllingen ud i små passende stykker og kom dem på en stor varm pande med smør. Tilsæt krydderierne og bland dem godt sammen med kyllingen imens den steges.

Skyl salatbladene og læg 2-3 store blade ved siden af hinanden, så de danner en skål. Læg kyllingen på salatbladene sammen med tomater og peberfugt i små stykker. Tilsæt majs og persille og riv osten hen over kyllingen og grøntsagerne. Anret creme fraiche og salsa ved siden af eller i små skåle.

Mængde

4 personer

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar