Salat med hindbær
Salat

Salat med hindbær

Salat med hindbær

Jeg kan godt lide at blande frugt i vores salater og især bær. Det giver en frisk og sommerlig smag og pynter altid så fint. Vi har en stor brombærbusk i haven, som sidste år gav rigtig mange bær. Jeg brugte dem hele sommeren i vores mad blandt andet til en brombær vinaigrette til salat, brombær-madaljer med en vaniljecreme med brombær, som pynt til en chokoladekage, til morgenmad med græsk yoghurt med frugt og mandler og sammen med blandet frugt til bananpandekager.

Desværre har vi ingen hindbærbusk så de friske lækre hindbær, må vi købe os til.
I denne her salat med ganske få ingredienser har jeg brugt asparges, feta og hindbær.
Jeg har lavet den flere gange, og synes at den smager godt både som tilbehør til bøffer og kylling. Aspargsene er vendt et par minutter på en pande med smør, men de kan også sagtens anvendes rå i salaten eller grillet.

Salat med hindbær

Salat med hindbær

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 bakke blandet salatblade (med både røde og grønne salater)
  • 1 bundt grønne asparges
  • Smør til stegning
  • 1 lille bakke hindbær
  • 100 g græsk feta (jeg har brugt Taverna)

Sådan gør du

  • Skyl grøntsagerne og anret salatbladene på et fad. 
    Skær det nederste af aspargesene fra og steg dem på en pande med smør. Når de er afkølet lægges de ovenpå salaten. 
    Smuldr fetaen hen over salaten og aspargesene og slut af med at pynte med hindbær.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk

Følg med på Bloglovin’ og få besked når der er nye indlæg på Madling.dk 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar