Salat-hapsere med parmaskinke
Salat

Salat-hapsere med parmaskinke

Salat-hapsere med parmaskinke

Med starten af et nyt år har vi ligesom mange andre sat ekstra fokus på sundhed. Det betyder både at vi spiser færre kulhydrater, men også at vi spiser mindre potioner, og meget mere grønt end vi har gjort i december måned. December har været fyldt med masser af lækre julekager, chokolade og julefrokoster, så nu er det tid til at tænke i salater og retter med mange grøntsager og gode mellemmåltider.

Jeg har lavet disse salat-hapsere med parmaskinke til os som en forret, men de kan også sagtens spises som et mellemmåltid eller som frokost. Til frokost kunne man fx. fylde nogle af salatbladene med kylling, æggesalat eller tun og den anden halvdel med parmaskinke. Jeg tror også, at det ville smage godt med små tern af honningmelon. Melon og parmaskinke er en super god kombi, og selv om det nok er en af de meste enkle forretter, er det min favorit.

Salat-hapsere med parmaskinke

Salat-hapsere med parmaskinke

Antal 3 pr. person

Ingredienser

  • Hjertesalat
  • Parmaskinke
  • Grøn pesto
  • Pinjekerner + fint salt
  • Parmesanost

Sådan gør du

  • Riv salatbladene af og skyl dem. Skær eventuelt det nederste hvide af stilken fra. 
    Læg to skiver parmaskinke på hvert salatblad og fordel lidt pesto hen over parmaskinken. 
    Rist pinjekernerne på en tør pande så de bliver lysebrune og drys med fint salt. 
    Skær tynde skiver af parmesanosten og læg dem på pestoen sammen med pinjekerne.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar