Rødbedechips

Rødbedechips

Min mor spurgte, om vi ville have et par økologiske rødbeder, da hun ikke selv er så begejstret for rødbeder. Det ville jeg naturligvis ikke takke nej til, for jeg vidste lige hvad jeg ville bruge dem til. Rødbedechips!

Sprøde og knasende rødebedechips bagt i ovnen med lidt olivenolie og drysset med fint salt. De smager skønt som en lille snack eller som pynt i salat eller til suppe. Når vi køber rodfrugtchips, er det altid dem med rødbede eller jordskok, som jeg leder efter i posen. De er klart de bedste ;-) Jordskokkechips laves på samme måde som dem af rødbede. Jeg har en god opskrift på spidskålswrap med jordskokkechips eller hvad med biksemad med jordskokker – især biksemaden er mine drenge ret glade for.

Rødbedechips

Rødbedechips

Antal 1 skål

Ingredienser

  • 4 rødbeder
  • En smule olivenolie
  • Fint salt

Fremgangsmåde

  • Skræl rødbederne og skær de hårde ender af. Brug en elektrisk køkkenmaskine som kan skære rødbederne i ringe eller et almindelig rivejern. Læg de tynde skiver af rødbede på to plader med bagepapir og hæld lidt olivenolie hen over dem. Drys med fint salt og sæt dem i ovnen.
    Bagetid 15-20 minutter ved 200 grader varmluf). Hold øje med rødbedechipsene undervejs så de får for længe. De skal være godt mørke og sprøde, når de er færdige.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’


Kommentarer

Rødbedechips — 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.