Hjemmelavet traditionel rødkål til fx. en julemiddag, steg eller flæskestegssandwich.
Denne rødkål indeholder ribssaft. Det kan man selvfølgelig lave selv, men jeg har købt den færdiglavet fra Rynkeby. Rødkålen kan smages til, alt efter hvor sød eller syrlig man ønsker den.
Opskrift på rødkål
750 g rødkål
3/4 dl lagereddike
5 spsk sukker
1,5 dl ribssaft (fx. fra Rynkeby)
1 tsk groft salt
Lidt peber
Smør til stegning
Fremgangsmåde
Fjern de yderste blade fra rødkålen, vej 750 g af og skær rødkålen fint.
Smelt smør i en gryde og svits kålen.
Kom de øvrige ingredienser i og lad det hele simre i 90 min. Rør jævnligt i kålen.
Når kålen er mør efter de 90 minutter smages den til og serveres.
Mængde
Rigeligt til 10 personer
Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.
Ingen kommentarer