Rocky road bars
Snack og sødt

Rocky road bars

Rocky road bars

Da drengene og jeg var alene i weekenden, ville vi lave os en lille dessert. Det skulle helst være noget som var forholdsvis nemt, ikke tog for lang tid og hvor børnene kunne være med. Mandler og mørk chokolade er noget vi stort set altid har i skufferne, og så fandt jeg også en rest mini marshmallows, som vi havde brugt til varm kakao. Jeg ville have blandet ingredienserne med kiks, men det havde vi ikke, så i stedet brugte vi cornflakes.

Drengene sad på den anden side af køkkenbordet på to høje stole, så de kunne se, hvad der foregik og være med. Skiftevis hældte de ingredienserne ned i skålen, og bag efter fik de lov at spise resten af den smeltede chokolade. De så ret glade ud, som de sad der med chokolade helt ud på kinderne :-)

De fire ingredienser her bliver til rocky road bars. De kræver ingen bagning og er så nemme at lave, at børn sagtens kan være med.

Rocky road bars

Opskrift på Rocky road bars

25 mandler
En stor håndfuld cornflakes
En stor håndfuld Mini marshmallows
200 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

Hak mandlerne i grove stykker og kom dem ned i en skål sammen med cornflakes og mini marshmallows. Smelt chokoladen over et vandbad og hæld den ned over ingredienserne i skålen. Rør det hele godt sammen og smør “dejen” ud i en firkant på et stykke bagepapir med en dejskraber. “Dejen” skal være cirka 1,5 cm i højden.

Glid et skærebræt ind under bagepapiret og sæt den i fryseren i 35-40 minutter til chokoladen er helt størknet og har sat sig.
Med en skarp kniv skæres 12-15 firkanter, og så er chokoladebarerne klar til
at blive spist.

Mængde

12-15 rocky road bars

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.  

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar