Ristet rugbrød på salat
Salat

Ristet rugbrød på salat

Ristet rugbrød på salat
Ristet rugbrød på salat er rigtig nemt at lave. Det er en god topping til salaten, og du bestemmer selv, om der skal tilsættes fedtstof eller ej, da de godt kan tørsteges.

Som skrevet tidligere her på bloggen har vi rigtig meget salat i haven, så det er med at få brugt alt den skønne sprøde salat hen over sommeren. I dag må man så sandelig sige, at det var skønt vejr. Vi havde slet ikke lyst til varm mad, så derfor lavede jeg en salat med blåbær og melon, og drengene fik varm mad.
Denne salat er helt uden kød, og for at den skulle mætte nok, kom jeg ristet rugrbød på toppen. Det endte faktisk med, at drengene sad og hapsede de små rugbrøds-tern, så måske skulle de også bare have haft kold mad på denne lune sommerdag.

Ristet rugbrød på salat

Ristet rugbrød på salat

Antal 1 person

Ingredienser

  • 2 skiver groft rugbrød
  • Lidt olivenolie
  • Salt

Sådan gør du

  • Varm en pande godt op med lidt olie på (eller helt uden fedtstof). 
    Skær rugbrødet i tern og rist dem på panden i et par minutter. Tilsæt salt og anret dem på en god salat.
    Tilsæt evtuelt hvidløg når rugbrødet steges, hvis du ønsker en kraftigere smag.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar