Retter med kylling
Aftensmad

Retter med kylling

Retter med kylling

Retter med kylling – en masse lækre opskrifter med kylling.

Vi spiser en del kylling herhjemme. Begge vores drenge kan rigtig godt lide kylling, og jeg har med tiden fået samlet mange retter med kylling på bloggen.
Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et indlæg kun med aftensmad med kylling.

Jeg tænker, at der både skal være nogen kylling opskrifter på nudler og kylling, en kyllingeburger, kylling i karry, salater med kylling, suppe med kylling og så selvfølgelig kyllingenuggets. Kyllingenuggets er mine børn særligt glade for, så det er noget vi ofte får.

Alle opskrifterne er forholdsvis nemme og lige at gå til. Så er det hverdagsretter som egner sig til både børn og voksne. Har du spørgsmål til en opskrifterne er du selvfølgelig velkommen til at skrive til mig i kommentarfeltet.

Kyllingenuggets

Den første opskrift er disse kyllingenuggets med en panering af panko rasp og æg. De bliver sprøde og lækre, og så er de selvfølgelig rigtig børnevenlige i smagen.

paprikagryde

Denne nemme gryderet er lavet med kylling og en tomat-flødesovs med paprika i. Den kan serveres sammen med kogte ris, bulgur, pasta eller små ovnkartofler. Se opskriften på paprikagryde med kylling her.

Ristaffel

Ristaffel eller kylling i karry med tilbehør er Maltes yndlingsret. Hver eneste gange jeg spørger, hvad han kunne tænke sig at spise, så er det en sikker vinder :-)

Kyllingeburger med paneret kylling

Hjemmebagte burgerboller med en paneret kyllingebøf, salat, agurk og salatmayonnaise. Se opskriften på min kyllingeburger her.

Kyllingesuppe med pasta og safran

En skøn varm kyllingesuppe med pasta og safran – en lidt anderledes men virkelig lækker kyllingeret. Der skal ikke bruges særlig mange ingredienser i suppen – men alligevel er den fuld af smag.

Nudler med kylling og grøntsager

Jeg er vild med denne ret med kylling som jeg har kaldt nudler med kylling og grøntsager. Der er både brugt sesamfrø, hvidløg, soya og sesamolie, og det er virkelig en skøn blanding.

Kylling i flødesovs med champignon

Kylling i flødesovs med champignon. En dejlig efterårs- eller vinterret med bacon, kylling, champignoner og den lækreste flødesovs.

Chef's salad med kylling og avocado

Særligt om sommeren spiser vi chef’s salad med kylling og avocado. Det er en ret simpel salat, men den smager så godt. Jeg gætter på, at det er den salat, som Søren og jeg har spist allerflest gange.

Følg gerne med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar