Randers Regnskov
Dyr og dyreparker

Randers Regnskov

Randers Regnskov

40 minutters kørsel fra Feriecenter Dayz Søhøjlandet ligger Randers Regnskov. Randers Regnskov er en tropical zoo på hele 3600 m2 delt op i tre kubler, et udeområde samt Danmarks-parken.

Vi nåede rundt i hele Randers Regnskov, på de timer vi var der, men vi kunne godt have brugt meget længere tid. Desværre måtte vi tage hjem, da Malte ikke havde det godt (mere om det kan læses i indlægget om Feriecenter Dayz Søhøjlandet).
Havde vi haft længere tid, ville vi have brugt tiden på at gå mere rundt og bruge tid på fordybelse –  både inde og ude i Randers Regnskov.

Den første kuppel som vi kom ind i hedder Afrikakuppelen. Her så vi lemurer, slanger, skildpadder, fugle og sommerfugle. Herefter kom vi igennem den største kuppel kaldet Sydamerikakuppelen og her var både hængebroer, vandfald, masser af planter og dyr. Den sidste kuppel hedder Asienkuppelen, og her så vi blandt andet kæmpe øglen komodovaranen.

De følgende billeder er alle billeder, som jeg har taget inde i de tre kupler.

Randers Regnskov

Randers Regnskov

Randers Regnskov

Randers Regnskov

Randers Regnskov

Randers Regnskov

Randers Regnskov

Randers Regnskov

Danmarks-parken

I Danmarks-parken var der en stor naturlegeplads og flere forskellige bondegårdsdyr. Her var vi både inde i “den spiselige have”, vi så køer og besøgte geder og grise.

William legede lidt på legepladsen, og så fik vi os en is. Vi var ret heldige med vejret den dag, vi var i Randers Regnskov, for det var både solrigt og dejlig varmt.

Randers Regnskov

Randers Regnskov

Randers Regnskov

Smukke farvrige blomster i “Den spiselige have”.

Randers Regnskov

Noget af naturlegepladsen i Danmarks-parken. Her kunne drengene helt sikkert godt have brugt en times tid eller længere, hvis ikke Malte havde haft det skidt. 

Randers Regnskov

Solskinsvejr og lækker is med det hele ;-) 

Randers Regnskov Randers Regnskov

Minigrisene kunne man gå ind til. De gik og hyggede sig, sagde de sødeste gryntelyde og roede med trynerne i jorden. Helt bagerst ved huset lå deres unger. 

Randers Regnskov

Frilandsgrise som gik rundt og hyggede sig i græs og mudder. De så ud til at have det rigtig dejligt. 

NaturTalent 2017 i Danmarks-parken

Helt tilfældigt satte vi os ned på bækene foran scenen i Danmarks-parken. Vi kunne se, at der snart skulle til at starte et show. Vi troede, at det var et show som kun blev vist på stor-skærmen. Det viste sig at være et meget underholdende liveshow med både ansatte og dyr.

Hvis I kommer til Randers Regnskov, må I virkelig ikke snyde jer selv for at se showet.
Det var super humoristisk og lærerrigt både for voksne og børn. Jeg kan ikke huske navnene på de to ansatte som lavede showet, men de gjorde det virkelig godt.
De fortjener helt sikkert en stor hånd!

Randers Regnskov

Randers Regnskov

Tips til turen i Randers Regnskov

Sommertøj
Der er både meget varm og høj luftfugtighed i Randers Regnskov, derfor kan det anbefales at have sommertøj på. Husk dog overtøj til udendørs området.

Madpakke
Der er flere steder, hvor man godt må spise medbragt mad. Vi havde taget vores egne drikkevarer og madpakke med. Det er vi ellers helt vilde dårlige til, når vi tager på tur. Men det var faktisk ret rart at slippe for kø og ventetid på mad, da drengene var sultne, næsten lige da vi kom.

God tid
Sørg for at have god tid i Randers Regnskov, hvis I gerne vil have tid til at stoppe op, undersøge og se det hele. Flere steder står der ansatte i Randers Regnskov og viser og fortæller om dyrene.

Min anmeldelse af Randers Regnskov

Vores dag i Randers Regnskov var helt sikkert præget af, at Malte havde det dårligt.
Vi vil meget gerne komme tilbage en anden gang, og se alt det, som vi ikke nåede at se.

Randers Regnskov er bestemt turen værd, hvis man kommer på de kanter, og det er en oplevelse værd både for voksne og børn.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar