Pølsehorn med ketchup

Pølsehorn med ketchup

Pølsehorn med ketchup – lækre og bløde og så er de nemme at lave.
Jeg har bagt pølsehorn til drengenes madpakker. Som jeg har nævnt før her på bloggen, så kan jeg godt lide at have hjemmebagte pølsehorn, boller eller pizzasnegle i fryseren til madpakkerne. William og Malte synes, det er rart at få noget andet med en rugbrød. Så jeg kommer ofte lidt hjemmebag i madpakken eller i deres formiddagsmad.

De sidste par gange, har Malte sagt, at han rigtig gerne ville have pølsehorn med ketchup. Det plejer jeg normal ikke at komme i hjemmebagte pølsehorn. I stedet får han ketchup ved siden af i en lille skål, når han spiser pølsehorn her hjemme.
Det kan godt blive noget “mattet” noget i madpakken med ketchup ved siden af, så nu har jeg bagt pølsehornene med ketchup i. Jeg har foldet dem i stedet for at rulle dem til horn, så ketchuppen ikke løb ud af dem.
Drengene har godkendt pølsehornene, og vi har også afprøvet at fryse dem.

Hjemmebag til madpakkerne:
Pizzasnegle med skinke og ost
Muffinboller med speltmel
Pizzastænger med pepperoni

Pølsehorn med ketchup

Opskrift på pølsehorn med ketchup

1,5 dl vand
25 g gær
1 tsk. sukker
0,5 tsk. groft salt
1 spsk. olie
250 g hvedemel
Mælk til at pensle med
Sesamfrø

Fyld:
8 små pølser eller 4 store som skæres i halve
8 spsk. ketchup

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vandet og tilsæt sukker, salt og olie.
Tilsæt melet lidt af gangen og rør og ælt dejen godt sammen.
Stil dejen til at hæve med et viskestykker over skålen i 45 minutter.

Når dejen har hævet rulles den ud på bordet med en kagerulle.
Kom lidt mel ud på borden og på kagerullen.
Dejen rulles ud til cirka 35 x 45 cm.

Skær dejen ud i 8 stykker. Kom ketchup ud på hver stykke dej sammen med en pølse. Pak hver stykke dej sammen ved at lukke alle fire sider på dejen. Tryk let på dejen så der ingen åbninger er. Læg pølsehornene med lukningen nedad på en plade med bagepapir på.

Lad pølsehornene efterhæve i 30 minutter imens ovnen varmes op.

Pølsehornene pensles med mælk og drysses med sesamfø ingen de bages i midten af ovnen. Bagetid: 20 minutter ved 200 grader.

Mængde

8 pølsehorn med ketchup

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.