Playa De Jandia - Fuerteventura
Charterrejser

Playa De Jandia – Fuerteventura

Playa De Jandia - Fuerteventura

Omkring 50 minutters kørsel fra Playitas ligger Playa De Jandia som er den lækreste sandstrand. Sandet er helt hvidt og silkeblødt og vandet turkisblåt. Her er masser af plads og ro og god mulighed for at finde sig sin egen liggeplads.

Langs med stranden ligger der en masse hoteller, butikker, cafeer og restauranter så her er masser af liv. Vi købte en is i en lille god isbutik, da vi havde parkeret bilen, og inden vi gik mod stranden.

Da William og Malte så sandet og vandet, løb de! De løb vitterlig så hurtigt de kunne og hvinede af glæde imens :-) Det var dejlig varmt den dag, og drengene spurgte, om de måtte bade. De løb langs vandkanten og lagde sig ned, hver gang der kom en høj bølge.

Playa De Jandia - Fuerteventura

Playa De Jandia - Fuerteventura

Udsigten fra havet og ind mod stranden og byen. Ligesom på Playitas var byen her omringet af flotte bjerge og palmer. 

Butikker og restauranter ved Playa De Jandia

Efter vi havde været på stranden i en times tid, spiste vi frokost i byen, og så gik vi en tur. Der ligger mange lækre butikker ved Playa De Jandia og så selvfølgelig også et væld af souvenirbutikker. Søren var sammen med drengene inde i et par butikker og kigge på badeting og alverdens dimser, imens jeg sad uden for i det gode vejr. Når man har været i en af de butikker, synes jeg, at man har set “dem alle” – men den mening deler resten af familien ikke.
Udover de mange souvenirbutikker var der også virkelig mange spillehaller og små tivolier med forlystelser til børn, og dem kunne vi selvfølgelig ikke gå forbi.
Igen blev jeg nedstemt ;-)
Vi vekslede penge, så drengene fik en håndfuld mønter hver, og så kunne de prøve spillemaskinerne, basketball, ping pong maskinerne og hvad der ellers var.

Playa De Jandia - Fuerteventura

Is-tid og spille-tid inden turen igen gik til stranden :-)

Den høje sandbakken på Playa De Jandia

Efter gåturen i byen kørte vi tilbage til stranden.
Playa De Jandia har også en kæmpe kæmpe stor sandbakke. Den er virkelig høj, og både William og Malte kravlede helt op på toppen og rullede ned af den.
Malte taler stadig om den strand, efter vi er kommet hjem. Han siger næsten dagligt, at han gerne vil tilbage til stranden med bakken.

Playa De Jandia - Fuerteventura

Min anmeldelse af Playa De Jandia – Fuerteventura

Playa De Jandia er helt sikkert køreturen værd. Det er en virkelig lækker og flot strand, og der er samtidig masser af muligheder for at shoppe og spise tæt på stranden.
Det så også ud til at være nogle super skønne hoteller som lå i området, og så havde de en meget flot udsigt.

Læs også: Stedet hvor vi boede Playitas – Fuerteventura og vores tur til Oasis Park – Fuerteventura.

Følg Madling.dk på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar