Pizzastænger med pepperoni

Pizzastænger med pepperoni

I går lavede jeg pizzastænger med pepperoni, så vi havde lidt til eftermiddags-hygge og Williams madpakke. Pizzastængerne har jeg lavet ud af en pakke butterdej, og så har jeg kommet det fyld i, som jeg ved drengene synes bedst om. Både William og Malte vælger næsten altid pepperoni på pizza, hvad enten vi køber pizza, eller når jeg selv laver det.

Resten af stængerne har jeg gemt til senere og til Williams madpakke. William får altid formiddagsmad med, (eller 10-mad som de kalder det), og så en forholdsvis stor madpakke. Jeg prøver at variere hans madpakke, så han får en masse forskelligt med. Nogle gange kan det være rester efter aftensmaden fx. pitabrød, en rest grøntsager eller pasta. Så får han også smoothie, frugt, grøntsagsstave, rosiner, nødder og så videre med. Der er altid rugbrød eller hjemmebagte boller i madpakken og tit også små overraskelser, som jeg kan forkæle ham med. I dag kom der en pizzastang i madpakken, og det ved jeg, at han bliver glad for. Jeg har prøve-smagt en kold pizzastang, og den er ret god, også når den er kold ;-)

Pizzastænger med pepperoni

Opskrift på pizzastænger med pepperoni

275 g butterdej (light) i rulle
140 g tomatpuré
Oregano
175 g revet ost (mozzarella og cheddar)
Pepperoni
Sesamfrø eller birkes

Fremgangsmåde

Fold butterdejen ud af indpakningen – fjern ikke bagepapiret det ligger på. Smør et tyndt lag af tomatpuré over det hele. Drys med oregano eller andre krydderier som du synes om, og kom revet ost over dejen. Læg skiver af pepperoni øverst og skær butterdejen over på midten.

Skær 10-12 stykker dej på 3-4 cm. med en kniv eller et pizzahjul. Rul hvert stykke sammen og drej det rundt, så pizzastængerne bliver “twistet”.
Kom bagepapir på en plade og læg pizzastængerne med mellemrum på pladen. Drys sesamfrø eller birkes hen over pizzastængerne. Bagetid: 8-10 minutter ved 200°.

Mængde

10-12 pizzastænger

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.


Kommentarer

Pizzastænger med pepperoni — 4 kommentarer

  • Hej Emilie

   Jeg har købt det hos nemlig.com
   Men jeg tror også, at Føtex og andre store supermarkeder har det under køl.
   Hilsner fra Mie

 1. Hej Mie
  Man kan vel også bruge de ruller med pizzadej, man kan købe – eller hvad tænker du?
  Mange hilsner
  Vibeke

  • Hej Vibeke

   Det kan man sagtens, så bliver konsistensen bare anderledes. Men jeg vil tro, at de smager godt.

   God dag.

   Mange hilsner Mie.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *