Pizzasnegle med pesto og serranoskinke
Brød og boller

Pizzasnegle med pesto og serranoskinke

Pizzasnegle med pesto og serranoskinke

De her lækre pizzasnegle med pesto og serranoskinke bagte jeg sammen med Malte i går. Vi lavede en stor portion, så der både var til eftermiddagsmaden men også en masse snegle til fryseren og madpakkerne. Jeg ved, at drengene godt kan lide at få lidt lækkert med i madpakken, og for mig er det en nem og hurtig måde lige at tage et par pizzasnegle op af fryseren, når madpakkerne laves.

Udover i madpakken er pizzasneglene også velgenet som en lille velkomst-snack, på tapas-bordet eller til børnefødselsdag. Dejen er nem at lave og også arbejde med, så børn kan sagtens være med til at lave pizzasneglene. Malte vil tit gerne være med i køkkenet, og specielt når der skal bages og rulles dej. Jeg hjalp ham med at rulle dejen ud, men det gode når man laver pizzasneglene er, at det ikke er så vigtigt om dejen får en helt præcis form. Så længe den rulles flad og er lidt længere på den ene led, så kan den rulles sammen.

Pizzasneglene blev rigtig gode, hvis jeg selv må have lov at sige det :-) God smag, lækkert fyld, tilpas snaskede og dejlig bløde. Opskriften kan I se lidt længere nede under billedet.

Flere pizzasnegle:
Pizzasnegle med rugmel
Pizzasnegle med skinke og ost
Pizzasnegle med cheddar og frisk timian
Mexi-snegle med oksekød

Pizzasnegle med pesto og serranoskinke

Pizzasnegle med pesto og serranoskinke

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar