Pizzasnegle med cocktailpølser

Pizzasnegle med cocktailpølser

Jeg fik lavet de lækreste og bløde pizzasnegle med cocktailpølser og ost i går.
De skal bruges til drengenes madpakker, så jeg lavede en stor portion, så jeg kunne fryse dem ned. Jeg synes, det er så rart, når vi har boller og pizzasnegle på frys. Så kan jeg meget nemt lige tage et par stykker op, når jeg skal lave madpakker. Hvis det er boller, plejer jeg at lune dem først, så der kan komme smør og måske også pålæg på. Pizzasneglene får lov at tø op natten over, og så er de klar til at blive brugt i 10-maden eller til frokosten.

Jeg fik 35 pizzasnegle med cocktailpølser ud af opskriften. Jeg lavede dem lidt større end jeg plejer, så hvis man laver dem i en lille størrelse, vil der blive endnu flere. Tomatsovsen som jeg har brugt til pizzasneglene er nem og hurtig at lave. Den skal ikke koges først, så det er bare at røre den sammen. Jeg har brugt tomat-passata som er italienske purerede tomater. De kan købes i almindelige supermarkeder både på glas og i pap-emballage. Man kan også bruge hakkede tomater og så lige blende dem med en stavblender, så der ikke er nogen klumper. Det gode ved tomat-passata er dog, at det er klar til brug, og så har det også en god og ikke for tynd konsistens.

Se også opskrifterne på disse lækre pizzasnegle:
Pizzasnegle med pesto og serranoskinke
Pizzasnegle med cheddar og frisk timian

Pizzasnegle med cocktailpølser

Pizzasnegle med cocktailpølser

Antal 35 stk.

Ingredienser

Dejen:

  • 3 dl koldt vand
  • 25 g gær
  • 1 tsk. sukker
  • 2 spsk. olivenolie
  • 100 g rugmel
  • 400 g hvedemel
  • 1 tsk. havsalt

Tomatsovs:

  • 250 g tomat-passata (purerede tomater)
  • 0,5 tsk. havsalt
  • 2 tsk. oregano
  • 1 tsk. timian
  • 0,5 lille fed hvidløg

Fyld:

  • 300 g cocktailpølser
  • 400 g revet mozzarella

Fremgangsmåde

  • Rør gæren ud i vandet og tilsæt sukker og olivenolie. Tilsæt melet lidt af gangen og derefter saltet. Rør det hele rigtig godt sammen. Jeg har brugt en køkkenmaskine til at ælte dejen. Den skal æltes til den er helt glat og ensartet, og det kan godt tage 6-8 minutter på røremaskinen. Sæt dejen til at hæve i 45 minutter med et viskestykke over skålen.
    Del dejen i to dele og drys lidt mel ud på bordet og på kagerullen. Rul begge klumper dej ud til to store tynde stykker.
    Kom tomatsovsen på og fordel osten ud over. Skær cocktailpølserne ud i tynde stykker og kom dem oven på osten. Til sidst rulles bundene stramt som en roulade på den lange led.
    Skær “pizza-rouladen” ud i stykker og læg stykkerne på to plader med bagepapir. Hvis der er "ender" på pizzasneglene som stritter for meget ud - bukkes de ind under bunden, så går pizzasneglene ikke op. 
    Tryk pizzasnegle let flade med hånden og sæt dem i en forvarmet ovn.
    Bagetid: 18-20 minutter ved 185 grader varmluft. Bagetiden afhænger af ovnen.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.