Pizza på panden

Pizza på panden
Denne ret er inspireret af en opskrift fra De danske vægtkonsulenter. Det er en frokost opskrift på en pizza som laves på panden. Dejen er noget alternativ, da den laves ud af æg, yoghurt og et stykke brød. Dermed kræver dejen ingen hævetid, gær eller mel og der er ikke tilsat fedtstof i dejen.

Hvis du ikke har et stykke toastbrød kan franskbrød eller en bolle også bruges. Der må bare ikke være hårde skorper på, da det ikke fungerer, når den skal laves til en dej.
Spis pizzaen sammen med en skål salat eller som her revet gulerødder.

Pizza på panden er –
Sundere end almindelig pizza.
Hurtig at lave.
Kan tages med i madpakken og genopvarmes.
Kræver ingen gær eller hævning.
Der skal ikke tilsættes mel eller fedtstof i dejen.

Opskrift på pizza på panden

1 æg
60 g yoghurt naturel eller ddv yoghurt
30 g toastbrød
Salt og peber
Smør til stegning
10 cherrytomater
75 g revet ost
Timian

Fremgangsmåde

Kom æg og yoghurt ned i en skål. Smulder brødet ned i skålen og rør det godt rundt. Tilsæt salt og peber, og varm en pande med lidt smør.
Hæld “dejen” på panden og brun den godt på begge sider. Skær cherrytomater i skiver og læg dem øverst på pizzaen sammen med det revet ost og timian. Bag “pizzaen” færdig i ovnen på 200° til osten er smeltet.

Mængde

1 person


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.