Pita-vulkaner
Aftensmad

Pita-vulkaner

Pita-vulkaner

Søren sendte en eftermiddag et billede til mig på telefonen af sin frokost på arbejdet. “Se jeg spiser vulkan til frokost i dag,” skrev han. Jeg ved ikke om de rent faktisk havde kaldt retten sådan i kantinen, eller om det var noget som han selv fandt på, fordi der var et “bjerg” af grøntsager og kød på pitabrødet. Nå men i alt fald tænkte jeg, at det vil jeg prøve at lave til aftensmad til os. Jeg var sikker på, at det lige ville være noget for drengene.

Jeg bagte de her lækre pitabrød med speltmel, som vi skar over på midten og kom en masse grøntsager, hakket oksekød og grøn pesto på. Det er en lidt anderledes måde at spise pitabrød på, men de smagte mega godt. William syntes, at det var sjovt at vi skulle have pita-vulkaner til aftensmad, og han kom en masse gulerødder på toppen, så det kunne ligne lava, sagde han. Jeg havde tænkt det samme, da jeg købte ind til ugens aftensmad. Flerfarvet gulerødder er da perfekte som “lava” ;-)

Søren var lige så glad for menuen som drengene, så jeg kan med sikkerhed sætte pita-vulkaner på madplanen igen en anden gang ♥

Pita-vulkaner

Opskrift på pita-vulkaner

Pitabrød med speltmel
500 g hakket oksekød
Salt og peber
Smør til stegning
Blandet salatblade
Agurk
Cherrytomater
Flerfarvet gulerødder
Grøn pesto

Fremgangsmåde

Steg kødet på en pande med smør og tilsæt salt og peber efter smag. Imens skylles og hakkes grøntsager og gulerødderne rives på et rivejern. Skær pitabrødet over i to dele og fyld det med kød, grøntsager og pesto.

Mængde

4 personer

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Emilie // Valbylille 29. september 2015 at 11:52

    Hvor festligt! Jeg er vild med den slags børneretter, der egentlig bare er almindelig mad serveret med et drys fantasi.

    • Svar Mie 1. oktober 2015 at 12:13

      Helt enig, og så er det en god måde at få spist mange grøntsager på :-)

    Skriv din kommentar