Picnic og skattejagt i haven
Legepladser og gratis oplevelser, Samarbejde, Udendørs aktiviteter

Picnic og skattejagt i haven

Picnic og skattejagt i haven

I weekenden havde vi planlagt en tur til Zoologisk have, men vejret var ikke helt med os. Vejrudsigten lovede masser af regn, og himlen var fyldt af store mørkegrå skyer. Vi turde ikke at tage afsted, så i stedet besluttede vi at blive hjemme.

Vi havde fået en meget skønt picnic-pose med en masse lækkerier blandt andet saft fra Ribena. I 65 år har Ribena lavet saft. Mange forbinder den lækre smag af solbær med barndom, fødselsdage og gode minder. På Instagram kan du lige nu dele dine gode minder med hashtag #skabgodeminder og @ribenadk under dine billeder, så deltager du i konkurrencen om en masse præmier. Præmierne er alt lige fra fra et spa-ophold til biografbilletter. Vinderne bliver kontaktet på Instragram og offentliggjort på Ribenas hjemmeside.    

Indimellem lyste det op i haven, og solen skinnede. Så for at der skulle ske lidt for drengene, når nu vi ikke kom i Zoo, aftalte vi at overraske med picnic i haven. Jeg lagde et tæppe ud på græsset og dækkede op med de fine ting, som vi havde modtaget i posen.

Picnic og skattejagt i haven Picnic og skattejagt i haven

Picnic og skattejagt i haven Picnic og skattejagt i haven Picnic og skattejagt i haven Picnic og skattejagt i haven Picnic og skattejagt i haven Picnic og skattejagt i haven

Imens jeg havde gjort klar i haven, havde drengene og far forberedt en lille skattejagt i haven. Vores ældste søn havde gemt poster rundt omkring, og så havde han tegnet et stort skattekort. Han vidste selv hvor posterne var, men det gjorde lillebror ikke, så han løb rundt bag sin storebror og nød legen ;-)

Picnic og skattejagt i haven Picnic og skattejagt i haven
I skattekisten gemte der sig popcorn og lidt chokolade, som drengene delte. Popcorn og slik er ellers kun noget, de normalt får på fredage til Disney Sjov. Men på sådan en hygge eftermiddag skal der være plads til undtagelser.

Tidligere på dagen havde jeg lavet et par Ribena-is til drengene. De er lavet af Ribena saftevand og friske blåbær og ribs. Jeg havde lavet dem i en passende lille størrelse, for jeg synes, at mange is er alt for store til børn, og så kan de kun spise halvdelen af den alligevel.

Picnic og skattejagt i haven

Picnic og skattejagt i haven

Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag, og jeg er sikker på, at vi kommer til at holde picnic i haven igen i vores sommerferie. Drengene syntes, at det var fantastisk at lege og spise sen frokost. Min mand og jeg snakkede og slappede af og nød at se børnene så glade.

Vi kan rigtig godt lide at tage på udflugter, men sådan en eftermiddag minder mig om, at der ikke skal så meget til at lave dagen super hyggelig og god. En mindeværdig dag hvor jeg fik taget en masse gode billeder til drengenes fotoalbum.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Ribena. Tak for picnic kurven. 

Følg med på Facebook og få besked når der er nye indlæg på Madling.dk 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar