Pestosnegle
Brød og boller

Pestosnegle

Pestosnegle

Jeg har bagt lidt mere til Williams madpakke, og denne gang blev det pestosnegle. Han har fornyeligt fået øjnene op for pesto og spiser gerne pesto til alt aftensmad. Malte har et par gange følt sig fristet til at smage, men pesto er ikke lige ham… ikke endnu i alt fald. Det kommer nok med alderen, lige nu er han mest til mayonnaise ;-)

Sammen med et par pestosnegle fik William en bøtte pastasalat. Så var der lige et mindre måltid, som kunne bruges til klokken 10 mad. Jeg har stadig indtryk af, at William får spist mest af formiddagsmaden. Derfor sørger jeg for, at han får rigeligt med eller bytter om på maden, så der kommer en rugbrødsmad med tilbehør til formiddag.

Jeg synes, det er hyggeligt at bage til Williams frokost, og det er smart, når der er lager af boller og brød i fryseren.
Her kan se et par andre opskrifter, som også kan bruges til formiddagsmad eller i madpakken.

Mini boller med sesam
Brødstænger
Hjemmelavede müslibarer

Pestosnegle

Opskrift på pestosnegle

1 dl vand
25 g gær
0,5 tsk groft salt
1/4 dl olie
1 dl durummel
2,5 dl hvedemel

Fyld:
60-70 g grøn pesto
1 snackpeber

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie. Tilsæt derefter melet og rør dejen godt sammen. Ælt dejen med hænderne til den er helt samlet og glat. Sæt dejen til at hæve med et viskestykke over i 3 timer.

Rul dejen ud med en kagerulle på en bord med lidt mel på. Smør pestoen ud på dejen og spred finthakket snackpeberfrugt ud over pestoen. Rul dejen sammen på den lange led og skær 16 pestosnegle ud af dejen. Læg pestosneglene på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen.

Bagetid: 18-20 minutter ved 200° (varmluft).

Mængde

16 pestosnegle

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar