Pebermyntestokke med marshmallow
Snack og sødt

Pebermyntestokke med marshmallow

Pebermyntestokke med marshmallow
Vi havde venner på besøg i går, da vi fejrede fødselsdag for min ældste dreng endnu en gang. Det var den sidste fødselsdag i denne omgang, og nu er han vist også blevet fejret i stor stil :-) Jeg havde lavet flæskestegssandwich med æble og frisk timian, og til dessert fik vi is og varm kakao. Til den varme kakao var der disse pebermyntestokke med marshmallow.

Jeg har set dem på flere amerikanske sider og tænkte, at dem ville jeg prøve.
Varm kakao med et lille jule-twist af pebermynte og marshmallow. Jeg lavede desværre et par begynderfejl, som jeg naturligvis har rettet i opskriften. Jeg havde ikke lavet hul i marshmallow’en, inden den blev dyppet i chokoladen – hvilke var ret uheldigt, for det var ikke helt let efterfølgende. Så kom jeg hakket pebermyntestok på bunden af marshmallow’en, så den ikke selv kunne stå. Men bortset fra det blev de gode ;-)

Pebermyntestokke med marshmallow
Pebermyntestokke med marshmallow
Opskrift på pebermyntestokke med marshmallow

Marshmallow’s, de store hvide
Pebermyntestokke
Mørk chokolade

Fremgangsmåde

Brug en kødnål eller noget andet skarpt til at lave hul i den ene ende af marshmallow’en. Skær cirka 2 cm. af permyntestokken med en kniv og hak den afskåret del i mindre stykker.

Smelt chokoladen og dyp den ene ende af marshmallow’en i chokolade. Kom den hakkede pebermyntestok rundt på chokoladen – men ikke på bunden. Når chokoladen er helt størknet sættes pebermyntestokken på, og så er den klar til en varm kop kakao.

Mængde

1 pebermyntestok med marshmallow pr. person

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar