Det er ikke altid lige nemt at få børn til at spise grøntsager.
- Med denne ret kan man “skjule” mængden af grøntsager.
- Den er mild og børnevenlig.
- Den er super nem at lave og forberedelsestiden er ganske kort.
- Den kan laves hele året, da grøntsagerne kan tilpasse alt efter årstiden.
- Og så indeholder den næsten kun fire ting, hakket oksekød, pastaskruer, mornaysauce og en masse lækre grøntsager.
Bud på grøntsager: løg, broccoli, blomkål, gulerødder, asparges, ærter, majs, peberfrugt, kål, porre, aubergine – mulighederne er mange.
Opskrift på pastaret med skjulte grøntsager
500 g hakket oksekød
Smør til stegning
Salt og peber
En brik mornaysauce (evt. den lette)
Pastaskruer
Grøntsager
Fremgangsmåde
Brun kødet. Skær grøntsagerne i passende stykker og svits dem sammen med kødet.
Smag til med salt og peber. Kog pastaskruerne og lad dem dryppe af.
Hæld kød, grøntsager og pastaskruer i et stort fad og hæld mornaysaucen ud over.
Bag retten i ovnen ved 200° i ca. 25-30 min.
Mængde
4 personer
Ingen kommentarer