Pastaret med skjulte grøntsager

Pastaret med skjulte grøntsager
Det er ikke altid lige nemt at få børn til at spise grøntsager.

  • Med denne ret kan man “skjule” mængden af grøntsager.
  • Den er mild og børnevenlig. 
  • Den er super nem at lave og forberedelsestiden er ganske kort.
  • Den kan laves hele året, da grøntsagerne kan tilpasse alt efter årstiden.
  • Og så indeholder den næsten kun fire ting, hakket oksekød, pastaskruer, mornaysauce og en masse lækre grøntsager.

Bud på grøntsager: løg, broccoli, blomkål, gulerødder, asparges, ærter, majs, peberfrugt, kål, porre, aubergine – mulighederne er mange.

Opskrift på pastaret med skjulte grøntsager

500 g hakket oksekød
Smør til stegning
Salt og peber
En brik mornaysauce (evt. den lette)
Pastaskruer
Grøntsager 

Fremgangsmåde

Brun kødet. Skær grøntsagerne i passende stykker og svits dem sammen med kødet.
Smag til med salt og peber. Kog pastaskruerne og lad dem dryppe af.
Hæld kød, grøntsager og pastaskruer i et stort fad og hæld mornaysaucen ud over.
Bag retten i ovnen ved 200° i ca. 25-30 min.

Mængde

4 personer

Pastaret med skjulte grøntsager


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.