Pastaret med pølser og grøntsager

Pastaret med pølser og grøntsager

Pastaret med pølser og grøntsager er en familievenlig og nem hverdagsret.
Det er en ret som er nem at variere, og man kan blande lige de grøntsager i, som man synes allerbedst om. Små rester som broccoli, blomkål, majs, ærter, gulerødder og squash kan med fordel bruges, da det hele blandes sammen i et fad, inden retten kommer i ovnen.

Der bliver et stort fad ud af opskriften, så jeg har sat mængden til 5-6 personer. Vi fik en salat til ved siden af det varme, så vi havde en del rester tilbage.

Jeg har mange andre pastaretter på bloggen, så hvis I søger i søgefeltet, skulle der gerne komme adskillige opskrifter frem. Her får I lige links til et par stykker.

Flere pastaretter:
Pastaret med røget medister og peberfrugt
Mexicansk pastaret
Pastaret med kalkun og tomatsauce

Pastaret med pølser og grøntsager

Opskrift på pastaret med pølser og grøntsager

450 g pølser
1 løg
Smør til at stege i
200 g ukogt pasta (fx penne eller skruer)
1 peberfrugt
250 g cherrytomater
1 lille broccoli
0,5 liter mornaysauce
Salt og peber
Frisk timian

Fremgangsmåde

Kog pastaerne efter anvisningen på posen og lad dem dryppe af i en sigte efter de er kogt.

Skær løget ud i små tern og svits det på en sauterpande med smør.
Skær pølserne ud i små passende stykker og kom dem på panden. Vend dem godt rundt på panden til de brunes.

Skær også peberugten ud i tern og vend den med rundt på panden. Tag efterefter panden af komfuret og lad den stå imens resten af ingredienserne tilberedes.

Skær cherrytomaterne over i halve og broccolien ud i små buketter.

Hæld den kogte pasta ned i et stort fad og kom pølserne og grøntsagerne ud over pastaen i fadet. Vend det forsigtigt rundt og hæld mornaysaucen ud over retten.
Kom godt med salt og peber på og bag retten i ovnen.
Bagetid: 18-20 minutter ved 200° (varmluft).

Pynt med frisk timian inden retten spises.

Mængde

5-6 personer

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.