Pastaretter
Aftensmad

Pastaret med kalkunbacon og feta

Pastaret med kalkunbacon og feta

Denne her pastaret vækker minder. Det var en ret, som jeg lavede ret ofte, den gang Søren og jeg mødte hinanden. Jeg kan huske, at vi sad foran tv’et og hyggede og snakkede, imens vi spiste sen aftensmad.
Som mange andre unge spiste vi ofte mad som ikke kostede alt for meget, og som var nemt at lave. De kriterier opfylder den her pastaret med kalkunbacon og feta, og derudover så indeholder den ikke særlig mange ingredienser. Endnu et plus er at den smager godt, så det er bestemt en ret, som vi stadig spiser, efter vi er blevet en familie.

Jeg har brugt frisk pasta i opskriften, men man kan også sagtens lave den med tør pasta fx. skruer. Jeg synes, det er en ret, som kan spises hele året, men den er særlig god om sommeren, når tomaterne er modne og fulde af smag.

Pastaret med kalkunbacon og feta

Pastaret med kalkunbacon og feta

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g frisk pasta (fettuccine)
  • 250 g kalkunbacon (2 pakker)
  • Smør og olivenolie
  • 300 g store cherrytomater eller san marzano tomater
  • 150 g græsk feta
  • Friskkværnet peber
  • Bredbladet persille

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Klip kalkunbaconen over i mindre stykker med en saks og steg dem i en sauterpande i en bladning af olivenolie og smør. Skyl tomaterne og skær dem ud i passende små stykker og hæld dem ud på panden sammen med kalkunbaconen. Vend tomaterne sammen med kalkunbaconen på panden i et par minutter inden pastaen tilsættes. Pastaen, tomaterne og kalkunbaconen blandes sammen på panden inden retten tages af varmen.
    Hak persillen og bræk fetaen over i små stykker og kom begge dele i hver sin skål. Anret pastaretten på tallerkener og pynt med persille, feta og friskkværnet peber.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar