Pasta med chorizo og tomater
Aftensmad

Pasta med chorizo og tomater

Pasta med chorizo og tomater

Pasta med chorizo og tomater – en nem hverdagsret som kan laves på bare 30 minutter.

Denne her pasta med chorizo og tomater er endnu en pastaret til samlingen. Den er meget nem at forberede og kan laves på en halv times tid. Udover pasta og en mild chorizo indeholder retten også cherrytomater, frisk rucola, parmesanost og ristede saltede græskarkerner.

De saltede ristede græskarkerner kan du lave selv, men de kan også købes færdige i større supermarkeder. Så er de lige til at tage ud af posen og hælde på retten, hvis du ikke har tiden til selv at lave dem.

Jeg har brugt rigatoni pastaer i opskriften. De minder om penne pastaer og skruer som selvfølgelig også sagtens kan bruges. Pastaretten er ikke stærk, da jeg har anvendt en mild chorizo. Vi er nemlig ikke så gode til stærk mad her hjemme, så jeg køber altid en mild chorizo.

Inden servering er pastaretten pyntet med frisk rucola, parmesanost og græskarkerne. Jeg glemte lige i forbifarten at kommes parmesanost på, da jeg skulle tage billeder til bloggen. Men vi kom det altså på, og jeg synes at det giver retten lige det ekstra.

Hvis du har lyst til at prøve flere pastaretter linker jeg lige til dem. Der er mange gode pastaretter til hverdagene men også til weekenden, hvor de fleste nok har længere tid til madlavning.

Hvis du har rester tilbage af retten, kan de godt gemmes til dagen efter og varmes igen. Toppingen skal dog først på lige inden servering så den holder sig sprød og frisk. Lun retten i ovnen i et lille fad eller i mikroovnen.

Kigger du med på Instagram?
Her deler jeg små glimt fra vores hverdag med børn og hund. Jeg deler også billeder med inspiration til aftensmaden, madpakker, bagning og lækre søde sager.
>> Følg min Instagram profil her.

pasta med chorizo

Pasta med chorizo og tomater

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g pasta (penne, skruer eller rigatoni)
  • 300 g cherrytomater
  • 200 g chorizo
  • Olivenolie
  • Rucola
  • Parmesanost
  • Ristede græskarkerner (laves på forhånd eller købes færdige)

Sådan gør du

  • Kog pastaen og lad den dryppe af i en sigte. Imens pastaen koger gøres det næste klar.
    Skyl tomaterne så de står klar. Hvis de er for store kan de skæres over i halve.
    Skær chorizo-pølsen ud i små skiver.
    Kom lidt olivenolie ud på en sauterpande og vend chorizoen rundt på panden. Tilsæt tomaterne og vend dem rundt.
    Hæld de kogte pastaer ud på panden og vend det hele godt rundt.
    Anret pastaretten på tallerkener og pynt med rucola, parmesanost (osten kom ikke med på billedet) og ristede græskarkerner med salt.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk
Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar