Panini med skinke og ost
Aftensmad

Panini med skinke og ost

Panini med skinke og ost

En lækker sandwich – opskrift på panini med skinke og ost.

Panini med skinke og ost – en nem opskrift og hverdagsret som kan laves på kort tid.

I søndags havde vi en rigtig hygge-dag. Det regnede, ja hvornår gør det ikke det, kunne man næsten få lyst til at skrive… Nå men vi besluttede at tage drengene med i biografen for at se tegnefilmen Robinson Crusoe. De fik lov at vælge både slik, popcorn og slush-ice, så der var bestemt ingen os der manglede noget under filmen ;-)
Efter filmen var vi stadig så mætte, at vi ikke havde lyst til at spise på en nærliggende café, som vi ellers havde talt om. I stedet satte Søren mig af, så jeg kunne handle, og så tog han drengene med over på en legeplads imens. “Køb noget lækkert aftensmad” råbte Søren, inden de kørte.

Under indkøbet stødte jeg på en panini-grill. Jeg havde faktisk kigget på den nogle gange før, men hver gang var jeg blevet enig med mig selv om, at vi har rigeligt at køkkenmaskiner! Og vi har nok også alt for mange, som ikke bliver brugt. Men jeg besluttede mig alligevel at købe panini-grillen. Den var da perfekt, så kunne vi lave lækre paninier til aftensmad, og man kan jo også bruge den til toast, tænkte jeg for mig selv ;-) Ned i vognen kom den, og så købte jeg en masse forskelligt tilbehør til brødet.

Under aftensmaden havde vi panini grillen på bordet, og så kunne vi hver især, selv lavet vores sandwich. William lavede en panini med blandt andet pepperoni og ost. Malte ville kun have skinke i sin, og jeg lavede en lækker en med skinke, ost, grøntsager og frisk timian. Salatbladene er fra vores have, og dem kom jeg først i efterfølgende. Det øvrige fyld er alt sammen noget, som godt kan varmes, og egentlig smager timianen allerbedst, når den også varmes/grilles (det kom den ikke lige på billedet). Jeg har brugt en Gouda ost, da jeg synes, den den er god i sandwich og som smelte-ost.

Jeg føler mig ret overbevist om, at vi vil bruge vores panini grill ofte. Man kan lave en masse forskellige sandwich, og så er det nemt og lækkert.

I linket her kan man købe en lignende panini grill. (reklame-link)

Panini med skinke og ost

Panini med skinke og ost

Antal 1 person

Ingredienser

  • En bolle, flute eller andet godt brød
  • Tyndskåret skinke
  • 2-3 skiver Gouda ost
  • Et par skiver tomat
  • Peberfrugt
  • Rødløg
  • Frisk timian
  • Salatblade

Sådan gør du

  • Smør grillen med en lille smule olie. Kom en masse lækkert fyld i brødet og grill paninien et par minutter. Kom eventuelt salatblade eller andre grøntsager som ikke egner sig til opvarmning i sandwichen efterfølgende.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar