Panderet med bulgur
Aftensmad

Panderet med bulgur

Panderet med bulgur
Jeg er i gang med at opdatere en del af mine gamle opskrifter, som jeg oprindelig havde på Facebook. Billedkvaliteten er desværre ret så ringe, men jeg har alligevel besluttet at gemme de opskrifter, som jeg synes bedst om.

Her er det en panderet med bulgur. Bulgur svitset på pande sammen med tomatketchup og derefter kogt med salt og peber. På panden er det stykker af oksekød sammen med blandet grøntsager. Salaten er en frugtsalat at kiwi skåret i tynde stykker sammen med æble. Opskriften er flere år gammel og på det tidspunkt var min ældste søn meget glad for kiwi, så vi fik kiwi på flere måde både til morgen og aftensmaden.

Opskrift på panderet med bulgur

400-500 g oksekød
Smør til stegning
En dåse majs
Et halvt kinakål
2-3 gulerødder
2-3 tomater eller cherrytomater
Salt og peber

Bulgur:
1-2 spsk olie
2,5-3 dl bulgur
2-3 spsk ketchup
Vand
Salt og peber

Fremgangsmåde

Rist kødet på panden. Skær grøntsagerne i mindre stykker og rist dem på panden sammen med kødet.
Hæld olie (fx olivenolie) i en gryde og svits bulgur heri. Kom ketchup i og vend det hurtigt rundt. Hæld vand i gryden – start med 2 dl og tilsæt mere efterfølgende. Jeg ved ikke hvor meget vand, der præcis er brugt, da det er på øjemål. Lad bulguren koge 15-20 min. og smag til med salt og peber.

Mængde

4 personer

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar