En stor pandebøf fyldt med revet efterårs-grøntsager bestående af hvidkål, gulerødder, porrer, hvidløg og persille. Sund og mættende ret som kan laves på kort tid.
Grøntsagerne rives på et rivejern og bøffen formes og steges på et stor pande. Det letteste er at vende bøffen om på en tallerken, når den er stegt på den ene side.
Derefter kan den forsigtigt vendes og glides ned på panden igen, så den modsatte side kan blive stegt. Slut af med at pynte med masser af frisk persille.
Opskrift på pandebøf med hvidkål
500 g hakket oksekød
Smør til stegning
2 porre
1/2 hvidkåls-hoved
3 gulerødder
1 fed hvidkøg
Persille
Salt og peber
Fremgangsmåde
Rør kødet sammen med salt og peber og form en stor bøf. Brun bøffen på en stor stegepande. Vend den så den brunes på begge sider ved hjælp af en tallerken. Riv hvidkål og gulerødder på et rivejern. Rens porrerne og skær dem i tynde ringe. Vend alle grøntsagerne på en pande med smør og kom dem oven på bøffen. Pynt med persille.
Mængde
4 personer
Ingen kommentarer