Pakkeliste til ferien

Pakkeliste til ferien

Pakkeliste til ferien

Når vi skal på ferie, plejer jeg at lave en pakkeliste. Det gør det noget nemmere at holde styr på alle de ting, som skal pakkes, og så er jeg fri for at skulle bekymre mig om, at vi glemmer noget. Søren mener ikke, at det tager mere en en halv times tid at pakke, men det er jeg ikke helt enig i ;-)

Denne her pakkeliste har jeg lavet fornyeligt, og den er lavet ud fra vores kommende sommerferie, som er en charterrejse. Det betyder, at der er flere ting som mad, håndklæder, sengebetræk osv., som vi ikke skal have med. Jeg har en anden liste, som jeg bruger til sommerhusture m.m., den kan jeg måske dele i et andet indlæg.

Jeg har under hver kategori på pakkelisten lavet to tomme felter. Så der er plads til selv at tilføje et par ting. Hvis du har lyst til at bruge min pakkeliste, kan den hentes her:
Pakkeliste til ferien
Filen er en pdf-fil som åbner op i et nyt vindue.

Pakkeliste til ferien

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.


Kommentarer

Pakkeliste til ferien — 7 kommentarer

 1. Jubii. Endnu en liste dame. Kunne du lokkes til at sætte sommerhus listen ind som en pdf fil også. Vores ferie går nemlig i sommerhus i år.

  • Hej Hanne

   Ja, skønt med lister ik ;-)
   Jeg vil gerne indsætte sommerhus-listen også, men jeg ved endnu ikke, hvornår jeg når det. Den skal først lige renskrives og laves til pdf-fil :-)

   Fortsat god aften.

  • Hej Diana

   Nej, det har jeg desværre ikke. Vi har ikke været på telt-tur :-)

   Rigtig god ferie.

   Hilsner fra Mie

  • Nej desværre. Den har jeg glemt alt om, men jeg skal nok sætte den på min to-do liste :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.