Påskeæg Jagt i Frederiksberg Have
Legepladser og gratis oplevelser, Udendørs aktiviteter

Påskeæg Jagt i Frederiksberg Have

Påskeæg Jagt i Frederiksberg Have

Forrige weekend var vi på påskeæg jagt i Frederiksberg Have. Det er ikke noget vi har været med til før, men jeg har hørt, at det er et arrangement som afholdes hvert år i påsken. Det er gratis at deltage og alle børn får påskeæg med hjem.

Vi var meget heldige med vejret. Det var lunt og solrigt. Perfekt vejr til gåtur i den dejlige have. Forårsblomsterne stod flot i hele haven og rundt omkring på de store grønne græsarealer, gik der både gæs og ænder. Over alt i haven sad folk og nød solen,
børn legede på legepladsen, der blev spist madpakker og gået tur.

Påskeæg Jagt i Frederiksberg Have Påskeæg Jagt i Frederiksberg Have Påskeæg Jagt i Frederiksberg Have Påskeæg Jagt i Frederiksberg Have

Ved startposten fik drengene udleveret et skattekort hver. På bagsiden var en oversigt over de fire poster som skulle besøges samt fire spørgsmål til hver post. Rundt i haven stod eventyrfigurer klar til at hjælpe børnene med at besvare spørgsmålene.

Vi mødte også den søde påskehare som gav alle børn et knus. Min store søn ville meget gerne over og give knus, men lillebror havde det bedst med, at påskeharen holdt sig på afstand ;-)

Påskeæg Jagt i Frederiksberg Have

Påskeæg Jagt i Frederiksberg Have

Da vi havde været rundt ved alle posterne i haven, sluttede vi af ved mål, hvor børnene fik diplom, et kinderæg og tre små chokolade-påskeharer. En fin og tilpas lille påske-gave som vakte stor glæde. Eneste lille minus, som selvfølgelig er af mindre betydning, var at der i kinderæggene var julepynt. Det kunne ellers have været oplagt med noget som passede lidt bedre til temaet ;-)

Efter turen tog vi hjem, da den yngste skulle sove middagslur. Havde vi været der senere på dagen, var vi blevet længere. Så kunne vi have nået at leget på legepladsen, og vi havde sikkert også medbragt mad til os alle.

Påskeæg Jagt i Frederiksberg Have
Påskeæg Jagt i Frederiksberg Have

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar