Ostepandekager
Frokost

Ostepandekager

Ostepandekager
Da jeg i sidste uge var i køkkenet imens min yngste søn sov til middag, lavede jeg to slags pandekager. Disse ostepandekager til frokost efterfulgt af pandekager med citron og vanillesirup, som jeg spiste til dessert. Både frokost-pandekagerne og dessert-pandekager blev vældig gode, og pandekager kan man vel aldrig få for meget af ;-)

Ostepandekagerne er blot lavet ud af æg, revet ost, og en smule mælk og mel. Ingredienser som vi altid har i køkkenet, og som ikke tager mange øjeblikke at røre sammen. Jeg spiste dem som sagt til frokost med en lille salat til, men de kan også sagtens spises som morgenmad, som et mellemmåltid eller kolde i madpakken med lidt salat ovenpå.

Ostepandekager

Opskrift på ostepandekager

1 æg
4 spsk revet ost
2 spsk minimælk
2 spsk mel
Smør til stegning

Tilbehør: Bacon eller skinke i tern og en salat af agurk, tomat og rødløg.

Fremgangsmåde

Rør alle ingredienserne sammen i en skål og hæld dejen ud på en varm pande med smør. Vend pandekagerne så de bliver brunet på begge sider.

Mængde

1 person

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar