Omelet

Omelet
En lækker og mættende omelet som kan spises til morgenmad eller frokost. Omeletten er klappet sammen med et par skiver tyndskåret skinke i midten. Ved siden af fik jeg agurk og tomat og som dessert vindruer og friskskåret ananas i tern.

Omeletten mætter rigtig godt synes jeg, og så kan den jo nemt varieres. I stedet for skinke kunne man også bruge laks, kylling eller ost. Det smager rigtig godt at drysse lidt revet ost hen over omeletten inden den foldes sammen. Det gør jeg tit, hvis vi har en rest ost tilbage som cheddar, mozzarella eller goudaost.

Jeg har lavet omeletten på en pandekagepande, så var den nemmere at vende og hang ikke fast på panden. Jeg synes ikke, at det er alle vores pander som er gode til æg, men med en pandekagepande eller en slip-let pande plejer det altid at gå godt.

Se også disse opskrifter på omeletter:
Omelet med sprød seranoskinke 
Luftig omelet med ost
Omelet med champignon

Omelet

Omelet

Antal 1 person

Ingredienser

  • 2 æg
  • Salt og peber
  • Smør til stegning
  • Et par skiver tyndtskåret skinke

Fremgangsmåde

  • Pisk æggene og salt og peber sammen med en gaffel. Hæld ægge-massen ud på en pande med smør og brun omeletten på begge sider.
    Læg et par skiver skinke på midten og klap omeletten sammen.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.