Omelet med champignon
Frokost

Omelet med champignon

Omelet med champignon

Nogen gange kan det allermest simple være det bedste… Sådan har jeg det med omelet. Den smager efter min mening perfekt, når den er lavet ganske simpel af blot æg og lidt mælk. Nogen gange ændrer jeg lidt på krydderierne eller tilsætter andre krydderureter, men jeg plejer at holde mig nogenlunde til denne basis opskrift.

Noget af det gode ved omelet udover selvfølgelig smagen er, at det er et måltid som er nemt og hurtigt at forberede. Omelet mætter godt og jeg synes både, man kan spise det til morgenmad, frokost eller til aftensmad fx. med råkost eller en skive rugbrød til.

Jeg laver også tit den tynde udgave af omeletten en æggewrap, som smager godt med fyld af salat, kylling og pesto. Leder du efter inspiration til æggeopskrifter, kan du se under morgenmad og frokost, hvor jeg har samlet de retter med æg, som jeg laver mest.

Omelet med champignon

Opskrift på omelet med champignon

2 store æg
6-8 champignoner
0,5 dl mælk
Salt og peber
Smør til stegning

Pynt:
Cherrytomater
Agurk
Persille

Fremgangsmåde

Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt mælk, salt og peber. Rens og skær champignonerne ud i små tern eller tynde skiver og kom dem ned i æggeblandingen.

Varm en stor pande med smør op og hæld æggeblandingen ud på pande. Når omeletten er gennemstegt på den ene side, vendes den forsigtigt om med en paletkniv, så den anden side kan blive brunet. Inden omeletten tages af panden, foldes den på midten og lægges over på en tallerken. Pynt med grøntsager og persille.

Mængde

1 person

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar