Om mig

Om mig - Madling.dk

Hvem er jeg 
Jeg hedder Mie, og jeg er mor til William og Malte. To aktive drenge med fuld fart på – så hjemme hos os, er der aldrig kedeligt. Jeg bliver tit spurgt, om jeg er uddannet indenfor ernæring, når jeg fortæller, at jeg har en madblog. Jeg har ingen ernæringsuddannelse, men jeg har altid interesseret mig for mad og madlavning. I køkkenet føler jeg mig hjemme, jeg lader op og får nye ideer. Det er stort set altid mig, som laver maden her hjemme, og jeg nyder det.  

Hvorfor madblogger 
Jeg havde over en længere periode lagt billeder af vores måltider på min private Facebook profil. Det var blevet til en stor mappe af mad-billeder, og jeg fik mange venlige kommentarer fra familie og venner.
Flere spurgte til opskrifterne, og om jeg havde en madblog. I marts 2013 købte jeg domænenavnet Madling.dk, og det blev begyndelsen på bloggen her.

Om mine opskrifter
Jeg laver børnevenlige retter og forsøger altid at tilføje rigeligt med grønt og farver i mine retter.
De fleste af mine opskrifter er enkle hverdagsretter, men du vil også finde en del opskrifter som er lidt mere tidskrævende, og som måske mest egner sig til weekend og gæster.

Ingen af opskrifterne kræver den helt store kendskab til madlavning. De er ikke specielt fancy, eller kræver at du har særlige ingredienser i køkkenet. Jeg prøver at få måltiderne til at se appetitlige ud, og jeg håber, at du og din familie får lyst til at prøve dem.

Min familie
Jeg bor på Sjælland sammen med min mand Søren og vores to drenge Malte på 5 år og William på 9 år.
Vi bor i hus med en dejlig stor have, hvor vi opholder os meget. Om sommeren spiser vi vores måltider udendørs, og vi planter en del egne grøntsager, krydderurter og frugt i haven. Min familie betyder alt for mig, og jeg elsker at forkæle dem. Vi tager ofte på ture, noget jeg også skriver om her på bloggen, og som du kan læse mere om under børneudflugter.

Kontakt og følg mig
Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til mine indlæg og opskrifter eller kontakte mig.
Du kan følge Madling.dk her:
Facebook, Instragram, Pinterest og Bloglovin’.

Velkommen til mit lille univers om mad og min familie ♥
Mange hilsner fra Mie.

————————————————————————————————————
Omtale online og i blade

Magasinet Mad!

Magasinet Mad! Nummer 7 – 2014

Magasinet Mad!

Magasinet Mad! Nummer 8 – 2014

Ugen blog i Hendes Verden - Oktober 2016

Ugen blog i Hendes Verden – Oktober 2016