Om mig

Om mig - Madling.dk

Kære læser velkommen til min blog

Hvem er jeg 
Jeg hedder Mie, og det er mig der står bag bloggen Madling.dk
Jeg bor i Københavnsområdet på Sjælland sammen med min mand Søren, og vores to skønne drenge Malte på 6 år og William på 10 år.

Jeg er ikke uddannet inden for ernæring, men jeg har altid interesseret mig for mad og madlavning. Jeg nyder både at lave og at spise mad. Søren plejer at sige, at han aldrig har set nogen smile så meget over mad.
I mit køkken føler jeg mig hjemme og godt tilpas. Jeg lader tit op i køkkenet, og jeg synes, det er fantastisk at afprøve nye opskrifter.

Starten på bloggen
Jeg havde over en længere periode lagt billeder af vores måltider og opskrifter på min private Facebook profil. Det blev med tiden til en ret stor mappe af mad-billeder.
Jeg fik mange søde beskeder fra familie og venner, og jeg blev derigennem opfordret til at starte en madblog. I marts 2013 tog jeg springet og købte domænenavnet Madling.dk, og lige siden har jeg blogget og delt opskrifter her.

Om mine opskrifter
Jeg laver familievenlige retter med farver og godt med grøntsager. Jeg kan godt lide at pynte mine retter med krydderurter og særligt persille, som jeg har en stor forkærlighed for.
Mange af mine opskrifter er enkle retter med få ingredienser som kan laves på travle hverdage. Men du vil også støde på opskrifter som er mere tidskrævende og som måske mest egner sig til weekend og gæster.

Hvad kan du også læse om på Madling.dk
I løbet af de sidste år har bloggen udviklet sig til at være meget mere end en madblog. Jeg deler også tips og inspiration til udflugter og rejser med min familie samt restaurantbesøg. Du kan udover madlavning også læse om hobby og diy (do it yourself) og få have-inspiration. Jeg skriver lidt om indretning af børneværelser og børnefødselsdage.
Hver fredag deler jeg madplaner med inspiration og opskrifter til hele familien.

Kontakt og følg mig
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar i kommentarfeltet, som du finder nederst i hvert indlæg.
Jeg håber, at du også har lyst til at følge mig her:
FacebookInstragramPinterest og Bloglovin’.

Copyright på Madling.dk og de sociale medier
Alle billeder og tekst fra Madling.dk er beskyttet af loven om ophavsret.
Hvis du ønsker at bruge noget af mit materiale, skal du kontakte mig inden brug, så vi kan lave en aftale.

Hjertelig velkommen til mit univers om mad og familieliv ♥

Mange kærlige hilsner fra Mie.