Om Madling.dk

Om mig - Madling.dk

Om Madling.dk

Mit navn er Mie, og det er mig der står bag bloggen Madling.dk
Jeg bor i Københavnsområdet på Sjælland sammen med min mand Søren, vores to dejlige drenge Malte på 9 år og William på 12 år samt vores hund Tilde.

Jeg har altid interesseret mig for mad og madlavning. Jeg nyder både at lave og at spise mad. Søren plejer at sige, at han aldrig har set nogen smile så meget over mad.
I mit køkken føler jeg mig hjemme og godt tilpas. Her finder jeg ro, og jeg nyder at udvikle og dele nye opskrifter.

Begyndelsen på Madling.dk

Jeg havde over en længere periode lagt billeder af vores måltider og opskrifter på min private Facebook profil. Det blev med tiden til en ret stor mappe af mad-billeder.
Jeg fik mange søde beskeder fra familie og venner, og jeg blev derigennem opfordret til at starte en madblog. I marts 2013 tog jeg springet og købte domænenavnet Madling.dk, og lige siden har jeg blogget og delt opskrifter her.

Mine opskrifter

På Madling.dk vil du finde nemme hverdagsretter, morgenmad, frokost og madpakker, familievenlige retter, hjemmebag, søde sager og snacks.

Jeg deler en ugentlig madplan, og så kan du læse rejseguides, tips til ture med børn, lidt indretning, have- og familieliv.

Sociale medier

Følg med på de sociale medier her:

Facebook
Instragram
Pinterest 
Bloglovin’

Kontakt

Spørgsmål og kommentarer.

Hvis du har spørgsmål til mine opskrifter eller indlæg, kan du skrive til mig i kommentarfeltet under det enkelte indlæg. Så vil jeg vende tilbage til dig snarest.

Samarbejde og kampagner.

E-mail mail@madling.dk

Copyright på Madling.dk og de sociale medier

Alle billeder og tekst fra Madling.dk er beskyttet af loven om ophavsret.
Hvis du ønsker at bruge noget af mit materiale, skal du kontakte mig inden brug.