Nyu Sakura – børnevenlig running sushi
Børnevenlige restauranter

Nyu Sakura – børnevenlig running sushi

Nyu Sakura – børnevenlig running sushi

I påsken prøvede vi for første gang running sushi sammen med børnene. Jeg er ikke den store fiske-spiser, og derfor har sushi heller ikke lige været på min prioriteringsliste. Flere gange har jeg hørt Søren og andre sige, “jamen men kan også få kyllingesticks”. Det syntes jeg ikke lød så spændende, og jeg tvivlede på, om jeg kunne blive mæt at et par kyllingesticks. Men da Søren meget gerne ville prøvede running sushi, skrev jeg til min svigerinde, og spurgte om hun kendte et godt sted. Hun anbefalede mig et par gode restauranter, da de flere gange har prøvet running sushi. Det første sted hun nævnte var Nyu Sakura i Ishøj Bycenter. Hun skrev at den var god, børnevenlig og prisvenlig, så den besluttede vi at prøve.

Nyu Sakura ligger midt i centret, og jeg må tilstå, at jeg havde lidt blandet følelser med at skulle spise på restaurant i et center. Det plejer ikke at være det mest rolige og charmerede sted at skulle spise midt i masse shoppelystne og larmende mennesker.

Personalet og restauranten

Vi blev pænt modtaget og havde næsten frit valg mellem bordene, da der ikke var så mange gæster. På grund af påsken var der faktisk meget stille, og der var ikke så mange butikker åbent.

Vi fik et bord til fire og satte børnene ind mod båndet mod maden. Rundt om restauranten var der afskærmet og ro, så vi glemte helt at vi befandt os i et center.

Nyu Sakura – børnevenlig running sushi

Maden

Efter vi havde bestilt drikkevarer, gik vi i gang med at udvælge, hvilke mad vi ønskede fra båndet. De fleste kender sikkert running sushi, men for de som ikke måtte kende det, kan jeg fortælle, at der på et langt langt rullende “bånd” kører små tallerkener med mad rundt. På det øverste bånd var der varmt mad og på det nederste koldt mad. På restaurant Nyu Sakura er det sådan, at man betaler en fast pris, og så kan man spise alt man lyster.

Jeg (vi) blev rigtig positiv overrasket over maden. Der var et godt udvalg, og der var ikke kun kyllingesticks til de ikke så fiske glade ;-) Der var stegte ris, stegte nudler med grøntsager, laksesticks og kyllingesticks, små kyllingefrikadeller, rejechips, indbagte bananer, små kager, edamame bønner (som jeg elsker), små forårsruller, rösti kartofler, nuggets, melon, appelsiner, calamares, en masse forskellige sushi ruller blandt andet maki ruller, små varme retter med sovs og meget mere. En af de varme retter vi fik var kylling i karry med kokosmælk. Det skal jeg helt sikkert selv prøve at lave. Den var super god, og jeg har allerede købt ind til at skulle lave det.

Der var rigeligt både for os og børnene at vælge imellem, og vi endte med at sidde og spise i halvanden time! Det er ret længe for os – for vores børn gider som regel ikke sidde længe og spise. Det kan de fleste børnefamilier nok nikke genkendende til.
Børnene syntes, det var rigtig sjovt selv at få lov at vælge de små retter, og det er længe siden, at jeg har set dem spise så meget. William smagte på rigtig mange nye ting (også sushi), og Malte virkede som om, at han ikke havde spist i flere dage. De havde i den grad en god appetit, og jeg er sikker på, at de kvinder som stod og satte maden på båndet kom på overarbejde ;-)

Udover den gode appetit så sad børnene også SÅ pænt og spiste. Det gør de bestemt ikke altid, og for noget tid siden havde vi en mindre heldig restaurant-oplevelse med Malte. Derfor frygtede jeg lidt denne tur, men blev meget positiv overrasket. Det var ren hygge og allerede dagen efter, spurgte drengene, om vi ikke skulle have running sushi igen.

Nyu Sakura – børnevenlig running sushi

Nyu Sakura – børnevenlig running sushi

Nyu Sakura – børnevenlig running sushi

Nyu Sakura – børnevenlig running sushi

Nyu Sakura – børnevenlig running sushi

Nyu Sakura – børnevenlig running sushi

Min anmeldelse af Nyu Sakura – børnevenlig running sushi

Dejligt stort udvalg, prisvenligt og meget børnevenlig running sushi. Skulle jeg nævne et par småting, skulle det være, at det ville have været smart med høje stole a la barstole til børn (hint sådan nogle har Ikea), så de lettere kunne se og nå maden på båndet. Kagerne på båndet var små (kedelige) købe muffins, men resten af maden meget tilfredsstillende.

Vi kan bestemt anbefale Nyu Sakura i Ishøj Bycenter, og running sushi er helt sikkert noget, vi skal prøve igen. Min svigerinde har anbefalet et par steder mere, så måske vælger vi en af dem næste gang for at prøve lidt forskelligt.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar