Nytårsdrink til børn
Drikkevarer

Nytårsdrink til børn

Nytårsdrink til børn

Tanken var at jeg ville lave en rød jule-drink med granatæble, men det endte ud med at blive en nytårsdrink til børn.

Derfor kan man selvfølgelig stadig bruge den som en jule-drink eller opskriften kan gemmes til nytår, som der jo faktisk slet ikke er længe til. Dagene i december flyver altid af sted, og inden vi får set os om, går vi ind i et nyt år.

Vi skal holde nytårsaften her hjemme sammen med venner og deres børn. Vi bliver i år flere end vi plejer at være, og jeg er sikker på, at det nok skal blive en rigtig god aften og nat. Maden har vi ligesom de øvrige år bestilt ude, så lige denne ene gang om året – skal jeg ikke stå i køkkenet ;-)

Jeg har mange gange lavet denne Strawberry daiquiri uden alkohol både til os selv, børnene og venner. Jeg synes selv at den er vældig god, og den har været et hit hver gang, jeg har serveret den. Det er en drink som både er frisk, sød og let syrlig på samme tid. Det samme gør sig gældende for denne nytårsdrink til børn. Den er naturligvis uden alkohol, men ideer til at voksen-udgaven af drinken kan ses længere nede i teksten.

Nytårsdrink til børn

Nytårsdrink til børn

Nytårsdrink til børn

Antal 2 personer

Ingredienser

 • 1 kæmpe stort granatæble
 • 300 ml danskvand med citrus
 • Saften fra en halv lime
 • 2 tsk. lys sirup
 • Isterninger

Til de voksne kan der fx. tilsættes:

 • Gin, vodka, rom eller Martini

Sådan gør du

 • Skær granatæblet over på midten og pres det sammen i hånden med den åbne side opad. Så bliver det lettere at få kernerne ud, fordi de løsner sig. Brug en gaffel til at “stikke” kernerne ud og kom dem ned i en skål med “åbent låg” (sådan en man også kan bruge til at piske flødeskum).
  Med en stavblender blendes kernerne sammen – så saften kommer ud af dem. Brug en lille sigte med meget små huller til at si kernerne fra saften.
  Bland granatæble-saften med danskvand og saften fra en halv lime. Rør saften sammen med en ske og smag den til med sirup. Tilsæt isterninger og eventuelt alkohol.
  Drinken serveres iskold med sugerør.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar