Nemme mandags-retter
Aftensmad

Nemme mandags-retter

Nemme mandags-retter

Flere af os kender det sikkert godt… Det er mandag, der er ikke lige blevet handlet ind. Vi har travlt, og aftensmaden må gerne være nem at tilberede.

Jeg har i dagens indlæg fundet flere lækre og nemme mandags-retter frem til jer.
Det er alle retter, hvor der ikke skal bruges så mange ingredienser, og så er opskrifterne lige at gå til. Et par af dem er mine børns yndlingsretter, så opskrifterne er også familievenlige. Den første ret med spidskål er ikke lige et hit hos mine børn, men så kan man jo i stedet lune et par madpandekager til børnene eller servere rettes med ris eller pasta til.

Jeg håber i alt fald, at I kan finde inspiration i opskrifterne, og hvis I har ideer til andre nemme mandags-retter, så skriv meget gerne en kommentar i feltet nederst :-)

Nemme mandags-retter

Nemme mandags-retter

Spidskålswraps med oksekød og dip er super nemme at lave.
De smager godt, mætter godt og er sunde.

Nemme mandags-retter

Denne her kylling i karry er meget simpel og med få ingredienser og så er det Maltes yndlingsret. Vi fik revet gulerødder, rosiner, bananskiver, små æble og agurk stykker til. Tilbehøret kan varieres alt efter hvad man lige har i køleskabet, og så er det samtidig også en god måde at få brugt små rester af frugt og grøntsager.

Nemme mandags-retter

Pastaret med kalkunbacon og feta lavede jeg ofte inden vi fik børn. Det er en ret med få ingredienser som er hurtig og nem at lave, og så smager den bare virkelig godt!

Nemme mandags-retter

Rispapirruller og små kødboller med soya er en af Williams yndlingsretter.
Jeg har lavet det mange gange og med mange forskellige slags kød og grøntsager.
To gange i sidste uge har William spurgt, hvornår vi skal have det igen, så må den vist snart på madplanen.

Nemme mandags-retter

Frisk pasta med tomatsauce og bacon er en af de mange pastaretter som vi får når maden skal være nem. Vi kan alle fire rigtig godt lide pasta, og sammen med bacon er det jo bare ekstra godt ;-)

Nemme mandags-retter

Hjemmelavet smørrebrød eller “bare” rugbrødsmadder er nu også lækkert på en travl mandag. Når der skal gøres lidt ekstra ud af madderne, laver jeg dem på forhånd, og så bruger jeg tit rester. Det kan være vi har et par kogte æg på køl, et par skiver bacon eller en frikadelle. Der skal ikke så meget til at gøre det lidt mere lækkert :-)

Nemme mandags-retter

De her butterdejspakker med skinke og ost har jeg også lavet med oksekød (se butterdejspakker med oksekød). Fyldet i dem kan nemt varieres, og så kan de enten laves med grøntsager i eller serveres sammen med en salat til.

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar