Mother
Børnevenlige restauranter

Mother

Mother

Restaurant Mother ligger i Kødbyen i København. På Mother serverer de italiensk mad, som er lavet med kærlighed og italiensk charme. For mange er Mother kendte for deres pizzaer, med de har også en meget god italiensk brunch.

Vi var taget til Mad & Marked i Kødbyen, men der var simpelthen så mange mennesker, at vi droppede at spise der og gik videre. Jeg havde hørt lidt om Mother, men vi havde aldrig været der. På Mother er det ikke muligt at bestille bord, da det er meningen, at man skal kunne komme direkte fra gaden. Restauranten er stor, og de har mange siddepladser. Da vi ankom, sad der mange mennesker ude i forårssolen med et tæppe omkring benene. Der var lige så mange indendørs, men heldigvis var der en ledig plads til os.

Mother

Mother

Maden

Lørdag og søndag formiddag og frokost er det kun muligt at bestille brunch på restaurant Mother. Vi fik alle 4 brunch, og det var rigtig godt. Det var ikke en traditionel brunch men en italiensk brunch. Maden blev lavet løbene og sat ved den lange skranke, og så var det bare at tage for sig af alle herlighederne.

I den ene ende af bordet var der pizzaer. Gode og lækre italienske pizzaer og der kom hele tiden nye til, så snart de andre blev spist. Ved siden af pizzaerne var der kartofler med krydderier og forskellige salater. Både grønne salater men også salater med bønner, kikærter osv. Længere nede af bordet var der juice og vand og derefter brød, frugt og kager.

Mother

Personalet

Personalet var smilende og imødekommende. Både tjenerne og kokke havde overskud og gav sig tid til kunderne. Da drengene kravlede op på de høje stole for at kigge ind på kokkene gennem glasset, fik de venlige smil retur. Hver gang en tjener gik forbi, aede de drengene i håret eller drillede dem lidt.

Jeg ved ikke om det gælder alt personalet på Mother, men dem som vi mødte var engelsktalende. Det gjorde ikke os spor, og i det hele taget vil jeg sige at det meste kommunikation foregik med smil.

Mother

Min anmeldelse af Mother

Man kan sagtens tage børnene med på restaurant Mother, for der er god plads. Det er både muligt at sidden udendørs eller at finde sig en lille hyggelig krog ved et af træbordene.

En rolig restaurant med god stemning og lækker mad. Rummelig og smilende personale og vi følte os alle 4 velkomne.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar