Morgenmadspandekager med havregryn

Morgenmadspandekager med havregryn

Morgenmadspandekager med havregryn – små pandekager som mætter godt.

Jeg har prøvet at lave nogen sundere små pandekager med havregryn og banan i. Ingredienserne er blendet til en dej og der er ikke tilsat sukker. Jeg har dog brugt en teskefuld honning til at søde pandekagerne lidt ekstra med udover bananerne.
De bananerne som jeg brugte var modne med havde ikke brune pletter. Har du en rest overmodne bananer, kan de sagtens bruges til morgenmadspandekagerne, og så er det måske ikke nødvendigt at søde med honning.

Pandekagerne kan både spises som morgenmad eller en sundere dessert. Men de kan også bruges som et mellemmåltid eller i madpakken. De smager bedst når de er lune (ligesom andre pandekager), men jeg kan nu godt lide dem kolde også.
Sammen med morgenmadspandekagerne kan der for eksempel spises bær, bananskiver eller grøntsagsstave. Skal det være lidt mere som en dessert, synes jeg, at det smager godt med græsk yoghurt til og hakkede mørk chokolade.

Jeg har brugt en blinispande af støbejern til at lave de små morgenmadspandekager med havregryn. Læs mere om panden under opskriften små æggepandekager.

Se også disse opskrifter på pandekager:
Ostepandekager
Squashpandekager

Morgenmadspandekager med havregryn

Morgenmadspandekager med havregryn

Morgenmadspandekager med havregryn

Antal 20

Ingredienser

  • 2 små modne bananer
  • 3 dl havregryn
  • 2 æg
  • 1 nip groft salt
  • 1 tsk honning
  • 2 dl letmælk
  • Smør til at stege i

Fremgangsmåde

  • Skræl bananerne og kom dem ned i en blender sammen med alle de øvrige ingredienser.
    Blend det hele godt sammen til en dej.
    Kom en smule smør ud på en pande eller en blinispande. Du kan læse mere om den pande, som jeg har brugt oppe i teksten. 
    Steg pandekagerne på begge sider til de er færdige. 

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.