morgenmads-tortilla med røræg og bacon
Morgenmad

Morgenmads-tortilla med røræg og bacon

morgenmads-tortilla med røræg og bacon

En lækker frokost eller morgenmads-wrap.

Forleden formiddag mellem hjemmeskole af børnene lavede jeg disse morgenmads-tortilla med røræg og bacon til os. Det blev til en mellemting mellem morgenmad og frokost, men det var lige det som passende ind i dagens program.
Det var første gang, at jeg lavede tortillas på denne måde, men det bliver bestemt ikke den sidste. De smagte lækkert, og så er de nemme at lave.

Jeg kom salatblade og agurk i, men man kunne sagtens have fyldt dem med endnu flere grøntsager, revet ost eller skinke i stedet for baconen.
Tortilla-pandekagerne er lunet og vendt på en stor pande uden fedtstof på. Så får de lidt en grill-smag og får lysebrune pletter. Man kan også bare varme dem i ovnen eller i en mikroovn.

Jeg synes selv, at jeg laver en ret god røræg – og det synes min familie heldigvis også. En røræg som et let og luftig og med en lille smag af salt. Jeg synes ikke, at røræg skal være for fast i det, så synes jeg, at det bliver tørt og kedeligt.
Har du prøvet at smage morgenmads-tortilla?

Forslag til tilbehør som man også kan komme i morgenmads-tortilla:

  • Skinke
  • Revet ost, mozzarella eller cheddar
  • Chorizopølse
  • Spejlæg
  • Peberfrugt
  • Avocado
  • Tomater

Se mange flere og lækre opskrifter på morgenmad her:
Bagels med røræg, kalkunbacon og avocado
Bananpandekager uden mel og sukker
Morgenknas

Morgenmads-wrap

Morgenmads-tortilla med røræg og bacon

Antal 4 stk.

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skyl salaten og agurken. Skær salaten ud i halve store stykker og agurk i skiver.
    Steg baconen sprød på en pande og dæk den over til den skal bruges.
    Lav røræggen klar efter opskriften (se link under ingredienser). Dæk røræggen til så den ikke bliver kold.
    Varm en stor pande op - uden fedtstof på. Varm en tortilla af gangen til den får lidt brune pletter.
    Kom salat, agurk, røræg og bacon på pandekagerne og rul dem sammen.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Følg meget gerne med på min Facebook og Instagram profil også. 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar