
En lækker frokost eller morgenmads-wrap.
Forleden formiddag mellem hjemmeskole af børnene lavede jeg disse morgenmads-tortilla med røræg og bacon til os. Det blev til en mellemting mellem morgenmad og frokost, men det var lige det som passende ind i dagens program.
Det var første gang, at jeg lavede tortillas på denne måde, men det bliver bestemt ikke den sidste. De smagte lækkert, og så er de nemme at lave.
Prøv også: Bagels med røræg, kalkunbacon og avocado | Bananpandekager uden mel og sukker

Morgenmads-tortilla med røræg og bacon
Ingredienser
- Salatblade
- Agurk
- 150 g bacon
- Den bedste røræg
- 4 store tortilla pandekager
Sådan gør du
- Skyl salaten og agurken. Skær salaten ud i halve store stykker og agurk i skiver.Steg baconen sprød på en pande og dæk den over til den skal bruges.Lav røræggen klar efter opskriften (se link under ingredienser). Dæk røræggen til så den ikke bliver kold.Varm en stor pande op - uden fedtstof på. Varm en tortilla af gangen til den får lidt brune pletter. Kom salat, agurk, røræg og bacon på pandekagerne og rul dem sammen.

Fyld i morgenmadswrap
Jeg kom salatblade og agurk i, men man kunne sagtens have fyldt dem med endnu flere grøntsager, revet ost eller brugt skinke i stedet for bacon.
Tortilla-pandekagerne er lunet og vendt på en stor pande uden fedtstof på. Så får de lidt en grill-smag og får lysebrune pletter på brødet. Man kan også bare varme dem i ovnen eller i en mikroovn.
Jeg synes selv, at jeg laver en ret god røræg – og det synes min familie heldigvis også. En røræg som et let og luftig og med en lille smag af salt uden at det er for meget. Jeg synes ikke, at røræg skal være for fast i det, så bliver det nemt tørt og kedeligt.
Har du prøvet at smage morgenmads-tortilla med røræg og bacon?
Flere ideer til morgenmads-tortilla
Forslag til tilbehør som man også kan komme i morgenmads-tortilla:
- Skinke
- Kalkunbacon
- Parmaskinke
- Revet ost, mozzarella eller cheddar
- Chorizopølse
- Spejlæg
- Peberfrugt
- Avocado
- Tomater
Følg med her:
Du du meget velkommen til at følge min Facebook side og Instagram profil. Begge steder deler jeg links til de nyeste post og opskrifter, så snart de er på bloggen.
Ingen kommentarer