Miniguide til Ebeltoft og omegn
Jylland, Udendørs aktiviteter

Miniguide til Ebeltoft og omegn

Miniguide til Ebeltoft og omegn

På ferie i Ebeltoft – hvad skal vi se?

Vi har været på så mange gode og hyggelige ture i vores sommerferie i Ebeltoft.
Flere af stederne har jeg tidligere skrevet om på bloggen. I dette indlæg vil jeg samle oplevelserne i en miniguide til Ebeltoft og omegn med links til de tidligere indlæg.

Alle turene er familie- og børnevenlige, og flere af fornøjelserne er gratis eller forholdsvis prisvenlige. Spørg endelig løs hvis der er noget, I vil vide :-)

Ree Park Safari
Ree Park en stor naturpark med vilde dyr – blandt andet en del truede dyrearter. Parken er delt op i forskellige områder, hvor man kan se dyr fra Afrika, Asien, Madagaskar og Nord- og Sydamerika. En hyggelig eftermiddag og en fin naturoplevelse. Læs mere her

Jerhatten – Mols Bjerge
Mols Bjerge. Jernhatten er et fredet område, og her kan man gå skønne ture og se den mest fantastiske udsigt ud over bakkerne og havet. Fra toppen er der hele 49 meter ned til havet, og hvis man tør, kan man tage trapperne ned til stranden fra toppen. Det var en rigtig dejlig tur, som jeg bestemt kan anbefale til andre, hvis I tager til Ebeltoft eller er i området. Smuk og skøn natur som helt sikkert skal opleves. Læs mere her

Den Gamle By
Hvis man kommer nær Århus, så kan jeg helt sikkert anbefale en tur til Den Gamle By. Den Gamle By er et frilandsmuseum med gamle bygninger og butikker helt tilbage fra 1500 tallet og frem til i dag. Læs mere her

Mols Bolsjer
En anden af de ture som vi fik anbefalet, imens vi var på vores sommerferie i Ebeltoft var en tur til Mols Bolsjer. Bolsjekogeriet ligger i Nedergade i Ebeltoft by. Her fremstilles bolsjer som man gjorde det i de gamle dage. Bolsjerne både koges, æltes og klippes ved håndkraft af de ansatte som arbejder i det lille kogeri. Læs mere her.

Øer Maritime Ferieby – Ebeltoft 
Et par minutters kørsel fra Ebeltoft færgen ligger Øer Maritime Ferieby. Feriebyen består af en masse firkantede feriehuse i forskellige farver. Alle husene er omgivet af vand, og der er en smuk udsigt til både vand og havnen. Læs mere her.

Shopping i Ebeltoft
Ebeltoft har mange små hyggelige butikker – både butikskæder og lokale butikker. Vi gik tur i byen flere gange og fik smagt både is og vafler. Læs mere her.

Pluk selv jordbær hos Schmidts Jordbær
I Grenå plukkede vi jordbær hos Schmidts Jordbær i det skønne solskinsvejr.
Drengene hyggede sig rigtig meget og konkurrerede om, hvem der fadt de største jordbær. Læs mere her.

Vaffelbageriet i Fjellerup
Cirka en 40 minutters kørsel fra Ebeltoft ligger byen Fjellerup og Vaffelbageriet. Her kan man få kæmpe store lækre og prisvenlige is med guf på. Læs mere her.

Legeplads i Ebeltoft by
Tæt ved vandet og Fregatten Jylland ligger der en legeplads. Her hyggede drengene sig, imens vi kiggede på dem og snakkede i solen. Læs mere her.

Træk-tur på hest på Vinkærgaard
På Vinkærgaard var drengene ude at ride. En rigtig god og hyggelig oplevelse for hele familien. Læs mere her.

BurgerInc
Hos BurgerInc kan man få flotte greasy burgere med lækkert fyld. BurgerInc ligger i gågaden i Ebeltoft. Læs mere her.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar