Mini Bountykugler

Mini Bountykugler

Hvis du følger med på min Instagram profil, har du sikkert læst, hvorfor der har været stille her på bloggen. Begge drengene har været syge med en ordentlig omgang forkølelse og feber. I sidste uge var Malte syg, og lige som han var blevet rask, blev William desværre syg. Det betød at de flere ting her hjemme blev sat på standby, så jeg kunne tage mig af drengene og hygge om dem.
Jeg havde ellers en masse gode intentioner om, at jeg ville passe min træning, og at jeg kunne blogge om aftnen, når børnene sov. Sådan blev det bare ikke på grund af for lidt søvn om natten og manglende overskud.
I dag er William i skole igen, og jeg håber virkelig på, at han har en god dag, så vi også kan gå en god weekend i møde uden sygdom :-)

Jeg har fået lavet et par retter i denne uge sammen med William. Men alligevel kunne jeg næsten ikke vælge hvilken en af opskrifterne, jeg skulle gå i gang med, da jeg kiggede de mange madbilleder igennem på kameraet. Men når det nu er fredag og for de fleste sikkert er lidt af en hygge-dag, så faldt valget på disse mini Bountykugler. De kan laves ud af tre ingredienser – kondenseret mælk, kokosmel og chokolade – og så er de bare mega gode. De smager simpelthen så godt og er falig vanedannende. Jeg plejer at lave dem i påsken og julen, men de kan bestemt også godt gå som fredagsslik!

I aften skal drengene se Disney Sjov, og der får de altid popcorn og slik eller noget andet lækkert. Lørdag skal vi til fødselsdag, og søndag har jeg en veninde-aftale.
Jeg glæder mig så meget til weekend med glade og raske børn ♥

Mini Bountykugler

Mini Bountykugler

Antal 70 stk.

Ingredienser

  • 1 dåse kondenseret mælk - 397 gram
  • 240 g kokosmel
  • 400 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  • Hæld den kondenseret mælk og kokosmel ned i en skål. Rør det sammen til en fast og ensartet dej og form små kugler ud af dejen. De skal være lidt større end guldkarameller. Stil kuglerne på køl i et par timer eller i fryseren en times tid.
    Smelt halvdelen af chokoladen i et vandbad og hak resten ud i mindre stykker.
    Når chokoladen i vandbadet er helt smeltet, blandes den sammen med den hakkede chokolade i en skål, så det hele smelter sammen. Dyp kuglerne i chokoladen (2-3 stykker af gangen) og tag dem op med to spiseskeer og sæt dem til at tørre på bagepapir.
    Vent med at stille Bountykuglerne på køl til chokoladen er helt tør, ellers kan der dannes kondensvand på chokoladen.
    Opbevar kuglerne på køl i en bøtte med låg.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’


Kommentarer

Mini Bountykugler — 2 kommentarer

    • Dejligt at høre :-) Det er lidt svært med holdbarhed på hjemmelavede lækkerier, synes jeg. Men en lille uges tid, vil jeg gætte på, at de godt kan holde sig.
      Hilsner fra Mie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.