Milkshake med marshmallow
Drikkevarer

Milkshake med marshmallow

Milkshake med marshmallow
Weekenden har budt på gråt trist vejr og regn. Så vi har fundet på indendørs aktiviteter med drengene, og har rigtig fået hygget os. I går lavede vi hjemmelavet biograf, hvor vi så “Den lille muldvarp” og spiste popcorn. Vi legede med Lego, legede gemmeleg og senere da jeg fandt en rest is i fryseren, lavede jeg milkshake med marshmallow.
Der bliver to store glas milkshake ud af opskriften, men de mætter ret meget, så der var rigeligt til os fire.

Det er en kakao milkshake med både store og mini marshmallows. De store har jeg dyppet i den ene ende i mørk chokolade, og de små har jeg brændt med en gasbrænder – sådan en som bruges til crème brulée. Det blev super godt, og de fik samme lækre smag, som når man griller dem over bål.

Hvis du ikke så meget er til kakao, kan den udskiftes med en banan eller jordbær eller en anden frugt. Jeg er ret vild med Oreo’s kiks, så jeg tror, at jeg må lave en milkshake med Oreo næste gang.

Milkshake med marshmallow
Milkshake med marshmallow

Opskrift på milkshake med marshmallow

3 dl minimælk
175 g vaniljeis
2 spsk kakao
2 tsk vaniljesukker
Pynt:
4 store marshmallow
50 g mørk chokolade
20 mini marshmallow
Sugerør

Fremgangsmåde

Hæld mælk og vaniljeis i en blender og blend det sammen. Tilsæt kakao og vaniljesukker og blend det rundt et øjeblik mere. Smelt chokoladen og dyp den ene ende af de store marshmallows ned i chokoladen. Lad dem tørre på et stykke bagepapir eller kom dem i fryseren i et par minutter. Læg de små marshmallows på en tallerken og brun dem hurtigt med en gasbrænder. Hæld milkshaken op i to store glas og pynt med marshmallow og et sugerør.

Mængde

2 store glas milkshake med marshmallow

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar