Mexicansk pastaret

Mexicansk pastaret

Som jeg tidligere har nævnt her på bloggen, så er vi ligesom så mange andre børnefamilier glade for nemme hverdagsretter. Hverdagsretter som kan laves på cirka en halv time og som ikke kræver alt for mange ingredienser. De kriterier opfylder denne opskrift på mexicansk pastaret helt sikkert, og derudover så er det en ret som vi alle fire godt kan lide.

Malte er ikke super glad for at blive præsenteret for nyt mad. Han er 4 år, og maden helst være som den plejer ;-) Derfor vidste jeg også godt, at han ville protestere, hvis jeg havde sagt, at vi skulle have mexicansk pastaret. I stedet sagde jeg bare, at vi skulle have spaghetti kødsovs, da det både ligner og minder om den ret, som han kender. Så spiste han det uden problemer og ville endda have mere.

Vi fik pastaretten med creme fraiche til, (det glemte jeg på billedet) og en enkel salat.
Flere nemme og gode pastaretter kan ses i linket her.

Mexicansk pastaret

Opskrift på mexicansk pastaret

1 kg hakket oksekød
Smør til stegning
500 g pastaskruer (ukogte)
1 x hjemmelavet taco krydderi mix
230 g salsa (mild eller medium stærk)
1,5 tsk havsalt
150 g revet mozzarella ost

Pynt og tilbehør: Persille og creme fraiche

Fremgangsmåde

Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i en sigte.

Bland krydderierne til taco krydderi mixen sammen – så den står klar.

Brun kødet i smør i en stor gryde og tilsæt taco krydderierne. Rør det godt sammen og hæld herefter salsaen over kødet. Skru ned for komfuret på lav varme og tilsæt salt og de kogte pastaer. Vend kød og pasta sammen uden at mase det og tilsæt osten som også blandes sammen i retten.

Server retten med kold creme fraiche til og bredbladet persille. Tilbehør salat eller flute.

Mængde

6-8 personer

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.