Mexicansk burger med guacamole
Aftensmad

Mexicansk burger med guacamole

Mexicansk burger med guacamole

Opskrift på en lækker mexicansk burger med hjemmelavet guacamole.

Mandag, gråvejr og regn så kunne man godt lige bruge en mexicansk burger med guacamole til aftensmad ik? :-)
Det er da sandelig noget af et vejrskifte, vi har fået os i Danmark. Hvis jeg skal se positivt på det, så trænger alle haver i den grad til vand. Det er meget nemmere at arbejde, når det ikke er så varmt. Jeg når I alt fald tingene meget lettere og også hurtigere i de køligere temperaturer. Derudover så synes jeg, at regnvejr er så hyggeligt, altså når man sidder indenfor ;-) Lyden af regnvejr om aftnen virker så beroligende, og jeg elsker når vi tændes stearinlys og kan putte os under varme tæpper. Når det så er sagt, så må efteråret gerne vente lidt endnu. Jeg synes ikke, at jeg er helt klar til at slippe sommeren.

Nå men tilbage til opskriften på mexicansk burger som indlægget her skulle handle om. Jeg er virkelig en kæmpe burger-elsker! Burger kan man efter min mening næsten ikke blive træt af.
Hamburger, cheeseburger, kyllingeburger, frikadelleburger, salat-burger, burger med bacon, burger med spejlæg og som her mexicansk burger – jeg kan lide dem alle.
En af de ting som jeg også er rigtig glad for er hjemmelavet guacamole, så det er der selvfølgelig rigtig meget af i denne mexi burger. Det gør burgeren dejlig snaskede og giver den lige det ekstra. Hvad jeg ellers har kommet i burgeren, kan I se længere nede i opskriften.

Flere opskrifter på burgere:
Frikadelleburger
Salat-burger med hjemmelavetdressing
Sloppy Joes
Burger med pesto

Mexicansk burger med guacamole

hjemmelavet guacamole

Mexicansk burger med guacamole

Antal 4 personer

Ingredienser

Bøffer

 • Hakket oksekød formet til bøffer og krydret med salt og peber
 • Smør til at stege i

Burgerboller

Fyld til mexicanske burgere

 • Salatblade fx. krølsalat
 • Tomatskiver
 • 4 skiver cheddarost
 • Salsa
 • Guacamole fx min opskrift på grov guacamole
 • Tortilla chips

Tilbehør

 • Tortilla chips med smeltede cheddarost

Sådan gør du

 • Skyl og skær grøntsagerne så de er klar til at komme i burgerne.
  Lav også guacamolen klar og stil den i køleskabet. Husk at komme en sten fra avocadoerne ned i guacamolen, så den ikke bliver brun.
  Form fire bøffer ud af kødet og kom godt med salt og peber på.
  Steg bøfferne på panden til de er næsten gennemstegte. Sluk for varmen men lad panden stå på komfuret. Læg en skive cheddarost på hver bøf og lad den stå og smelte.
  Kom tortillachips ud med en plade med bagepapir og læg chipsene på den. Drys med revet cheddarost og bag dem i ovnen til osten er smeltet og lidt brunet.
  Server bøfferne, burgerbollerne, fyldet til burgerne og chipsene ved bordet så alle kan lave hver deres mexicanske burger.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar