Melon-bær smoothie
Drikkevarer

Melon-bær smoothie

Melon-bær smoothie
Jeg har ikke så meget appetit først på dagen, så derfor starter jeg ofte min morgen med at drikke en smoothie. Det er en sund og god måde at starte dagen på, og det er rart at få noget, som ikke ligger alt for tungt i maven.
Melon-bær smoothie er min nye favorit. Jeg har ellers tidligere mest været til jordbær eller banan smoothies. Men i morges var jeg heldig at ramme en god blanding af surt og sødt, og det blev til denne lækre smoothie. En opskrift som jeg selvfølgelig vil dele med jer, og som jeg helt sikkert selv vil bruge fremover.
Jeg har brugt frost jordbær og blåbær, fordi vi ikke havde flere friske bær. Friske bær kan selvfølgelig også anvendes, og så kan vandet undlades. Tilsæt i stedet et par isterninger så smoothien bliver kold.

Melon-bær smoothie

Melon-bær smoothie

Antal 1 glas

Ingredienser

  • 1 lille håndfuld frost blåbær
  • 10 frost jordbær
  • 0,5 honningmelon
  • 0,5 dl vand
  • 3 spsk. græsk yoghurt
  • 1 tsk. honning

Pynt

  • Granatæblekerner

Sådan gør du

  • Skyl og skær frugterne ud i mindre stykker. Kom dem op i en blender sammen med vandet.
    Blendes grundigt og tilsæt græsk yoghurt og honning. Serveres iskold med sugerør og granatæble som pynt.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar