Medisterpølse med æblesalat

Medisterpølse med æblesalat
Jeg tror, det var 10 år siden eller mere, siden jeg sidst havde fået medisterpølse. Jeg kan huske, at min far ofte lavede paneret medisterpølse i min barndom, og det var absolut ikke en af favoritretterne. Jeg er ikke særlig glad for paneret kød, og de få gange jeg selv har lavet medisterpølse i mit voksenliv, har det været stegt medisterpølse uden panering.

Da drengene så aftensmaden, spurgte William også som det første, “hvad er det?” og Malte spurgte, om det var frikadeller. Så som du kan høre, er medisterpølse ikke noget, vi spiser særlig ofte. Dog vil jeg sige, at vi alle fire godt kunne lide det, så måske vil medister komme på madplanen en gang imellem. Jeg tror, at jeg har det lidt med medister, som jeg har det med risengrød – en gang imellem er er det ok :-)

Som tilbehør til medisterpølsen fik vi en æblesalat med blandt andet sojabønner og balsamico. En nem og enkel salat som passede fint til kødet, og som gjorde retten mere frisk og grøn.

Medisterpølse med æblesalat

Opskrift på medisterpølse med æblesalat

Medisterpølse
Smør til stegning

Æblesalat:
1 lille hjertesalat
1,5 rødt æble
3 forårsløg
1 håndfuld frosne sojabønner (mukimame bønner)
1,5 spsk balsamico

Fremgangsmåde

Steg medisteren i smør på en stor pande. Når den er lysebrun på begge sider, tages den af panden og skæres over i passende små stykker. Kom medisterpølserne tilbage på panden og steg dem færdige på alle sider. Det er nemmere at vende stykkerne og få dem gennemstegt, når de er skåret over.

Skyl salaten, forårsløgene og æblerne og skær dem ud. Æblerne er skåret i hele tynde både. Hæld kogende vand over sojabønnerne og bland dem i salaten. Til sidst hældes balsamicoeddiken over salaten og den blandes godt.

Mængde

3 personer

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.