Maltes babyværelse - ugler
Børneværelser

Maltes babyværelse – ugler

Maltes babyværelse - ugler

Da vi ventede Malte, gik jeg forholdsvis tidligt i gang med at indrette hans værelse.
Ikke fordi han skulle der ind den første lange stykke tid, men fordi jeg synes, det er hyggeligt at indrette børneværelser. Vi samlede sengen som storebror havde brugt og fandt mange af de gamle baby-ting frem.

I forbindelse med at den kommende storebror skulle have en juniorseng og en større reol, var vi en tur i Ilva. Her faldt jeg over en blød ugle-bamse i stof, og det blev til begyndelsen på Maltes ugle-værelse. Ugler var lige op i tiden, så det var bestemt ikke svært at finde noget med ugle-motiver på. Jeg gik nok lidt amok i ugler, som du vil kunne se på de kommende billeder.

Maltes babyværelse - ugler

Til at starte med havde Malte det samme puslebord som William. Der blev vasket håndklæder, gjort klar og købt babybleer. På det tidspunkt var vi uvidende om, at Malte havde tænkt sig at melde sin ankomst før tid, og at han ikke ville kunne passe størrelse
1 bleerne. Han brugte i den første tid kun præmatur bleer, og hold da op hvor er de små. Jeg har gemt en af dem, og nu kan jeg slet ikke forstå, at han har kunne passe den.

Musikuroen som hænger på puslebordet er fra Sebra, og uro’en i papir med ugler som hænger ved vinduet er hjemmelavet. Jeg klippede en skabelon, som jeg har brugt til alle fire ugler. Selve uglen er af pap og vinger, ansigt og så videre er af papir. De hænger på et slikebånd, og der er sat knapper som pynt mellem dem.

Vi endte med at skifte puslebordet ud til et uden “top”, og så satte vi hylder over.
Det gav mere plads, og gjorde det senere hen lettere at skifte Malte og give ham tøj på, da han blev større.

Maltes babyværelse - ugler

Her er den, den søde ugle i stof fra Ilva. Kommoden er fra Ikea og kassen med ugler på er fra Södal. Malte har ret meget tøj efter sin storebror. Han kom bestemt ikke til at mangle noget, men lidt nyt skulle han nu alligevel have :-) Dragten fra Minymo med ugler kunne jeg slet ikke stå for.

Maltes babyværelse - ugler

Maltes babyværelse - ugler

Skufferne blev gjort klar med babytøjet, og så havde jeg printet mærker så alt tøj og størrelse lå på rette plads og let kunne findes – også af faren ;-) Jeg kommer til at smile bare ved tanke om at min mand skulle finde tøj, og jeg kan endnu høre ham sige “hvad er det her? Er det en bluse eller en dragt?”

Maltes babyværelse - ugler

Plakaterne er købt på nettet, og rammerne har jeg fundet billigt et sted. Jeg mener, at det var i Søstrene Grene. Hylde og den lille reol er fra Ikea. Jeg synes at trælegetøj er så lækkert, og så længe jeg kan få lov at bestemme, køber jeg meget gerne trælegetøj til dem. Den tid er dog forbi med storebror, han ved lige præcis, hvad det er, han gerne vil have.

Maltes babyværelse - ugler

Gyngehesten købte vi inden Malte lå i maven, og den har en særlig symbolsk betydning for os. For tiden står den inde i stuen, og Malte har altid rigtig godt kunne lide den.

Maltes babyværelse - ugler

Jeg besluttede at farve sengehimlen brun, så den kom til at matche med resten af farverne og værelset. Sengeranden er der ikke ugler på, men jeg ledte efter en ;-)
Vi endte med at have brugt så lang tid på det, at jeg valgte en med mønster. Jeg kan ikke huske, om den er fra Ønskebørn eller Babysam.

Sengetøjet med ugler er ligesom kassen på kommoden fra Södal. Wall stickers’ne på væggen er fra Ferm Living, og den lille lampe som er lavet af røget eg også.

Maltes babyværelse - ugler

Den søde uro med baby i maven er fra Sebra, og vidt jeg husker, findes den også med lyserøde øjne og næb. Hvis du indretter til en lille pige :-)

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar