Mættende smoothie med banan og havregryn
Drikkevarer

Mættende smoothie med banan og havregryn

Mættende smoothie med banan og havregryn

Som jeg sikkert har nævnt før her på bloggen, så har jeg ikke den store appetit om morgnen. Hos mig melder sulten sig som regel først hen af formiddagen eller måske først ved frokosttid. Sådan havde jeg det også som barn, og jeg kan se, at det samme gør sig gældende for William. Jeg sørger selvfølgelig altid for, at han får morgenmad, inden han skal i skole, men det er helt tydeligt, at han har en væsentlig mindre appetit om morgnen end sin lillebror. Malte vågner op og er klar på mad, næsten inden han er kommet ud af sengen, og han kan sagtens spise adskillige portioner. Sådan er vi alle så forskellige, og endda også selv om vi kommer fra samme familie :-)

En formiddag lavede jeg denne mættende smoothie til mig selv. Den indeholder både havregryn, banan og yoghurt, og den holdte mig mæt i flere timer. Jeg spiste en sen frokost den dag, så det var passende med et måltid som mættede over læneger tid. Jeg har endnu ikke prøvet at lave den til drengene, men det vil jeg gøre i en af de kommende weekender. Vi laver tit smoothie sammen i weekenden til vores fælles morgenmad, når alle er oppe. Malte vil meget gerne være den der tænder for blenderen, og det er altid det første han siger, når han hører, at der skal laves smoothie. “Det er mig der tænder ik mor?”. Det er sjældent, at jeg når at måle op eller skrive ingredienserne ned, da vi ofte bare blander og mixer, efter hvad vi har i køleskabet og fryseren. Jeg har dog fået samlet et par juice og smoothie opskrifter, som kan ses under morgenmad og drikke.

Mættende smoothie med banan og havregryn

Mættende smoothie med banan og havregryn

Mættende smoothie med banan og havregryn

Antal 1 person

Ingredienser

  • En lille banan
  • 30 g havregryn
  • 150 ml yoghurt med vanilje uden tilsat sukker
  • 50 ml mælk
  • 0,5 tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. kokosolie
  • 3-4 isterninger

Sådan gør du

  • Kom bananen, havregryn, yoghurt og mælk i blenderen og blend det sammen. Tilsæt vaniljepulver og kokosolie og blend igen. Hæld smoothien op i et glas og kom isterninger og sugerør i.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar