Madplan uge 9 - 2021
Madplaner

Madplan uge 9 – 2021

Madplan uge 9 - 2021

Så blev det fredag og tid til en ny madplan. Denne uges madplan gælder fra mandag den 1. marts til søndag den 7. marts. Der er blandt andet en opskrift på kebab mix, hakkebøffer i fad, pandebrød og Bountykugler. Nu er der jo børne MGP i weekenden, og så var det jo oplagt at lave de nemmer kugler af kokos og chokolade. Hvis børnene ikke er til den helt mørke chokolade, kan de også laves med mælkechokolade.

Rigtig dejlig weekend til jer alle. Jeg håber, at vi får mere af det gode vejr, som vi har haft i denne uge. Der har vist været helt op til 12-14 grader flere steder i landet. Så er foråret da på vej må man sige, og det fortæller datoen os også :-)

Om madplanen.

Madplanerne vil være tilpasset årstiden og de grøntsager og frugt som er i sæson – men med plads til justeringer.

Der vil være flest nemme hverdagsretter på madplanen som ikke tager lang tid at lave. Så vil der være en ugentlig dag med pasta, det kan både være som varm ret eller i en salat.

Fredag vil være ugentlig hygge-dag med et måltid som tager lidt længere tid at tilberede, og det vil også være denne dag, jeg vil sætte vores livretter på.
Lørdag er sat af til inspiration til gæste- eller weekendmad og søndag bruges rester fra køleskabet og fryseren.

Har du spørgsmål kan du skrive til mig i kommentarfeltet nederst på siden. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har ønsker eller ideer til madplanen.

Madplan uge 9 (1. marts – 7. marts 2021).

Mandag:
Den første dag i ugen er der toast med skinke, ost, sennep og bløde løg. En rigtig luksus toast som kan laves i en toaster, panini grill eller på panden.

Tirsdag:
Ugens pasta-dag bliver tirsdag med denne pastasalt med bacon. Der kan eventuelt tilføjes kylling til og et godt brød eller flute.

Onsdag:
Onsdag serveres der kebab mix med kebab-kød, pomfritter, grøntsager og dressing. En nem og god hverdagsret som ofte laves herhjemme.

Torsdag:
På torsdag er der hakkebøffer i fad med kogte kartofler og rødbeder til. Min yngste dreng kan så godt lide sovs, så det får han ofte lov at vælge, at der skal være til aftensmaden.

Fredag:
Fredag som er vores hygge-dag står den hjemmelavede pandebrød. De smager virkelig godt og kan spises til både suppe eller sammen gryderetter.

Lørdag:
Ugens inspiration til gæste- eller weekendmad er i denne uge brød med gedeost og rosmarin og dadler med bacon. Det er de to ting som er et must, når vi får tapas!

Søndag:
Søndag spiser vi rester fra køleskabet og fryseren. Får tømt ud af de ting vi har i fryseren, inden der kommer for meget og får gjort klar til en ny uge.
Se for øvrigt min fryserskabelon længere nede i teksten. Den gør vi ofte brug af, og jeg synes den er god til at skabe overblik.

Ugens bagning og lækkerier:
Ugens bagning (eller lækkerier) er min opskrift på Bountykugler. De er simpelthen så lækre og en perfekt weekend-snack.

Print – Skabelon til madplan
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi nemt kan se den.

Print – Fryserskabelon
Få ryddet op og sorteret fryseren. Her kan du printe min fryserskabelon – spar tid og penge.

Se tidligere madplaner her
Madplaner

Læs også – indkøb til en uge
Er du træt af at bruge for meget tid på at handle?
Her kan du læse, hvordan vi gør – indkøb til en uge.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar